Un nou brand de lenjerie de lux s-a lansat recent la Chișinău și poartă conceptul unei femei fără prejudecăți. B’Queen este lenjeria intimă care îți pune în valoare personalitatea, te face să te simți frumoasă și confortabil în același timp.

Degajați și relaxați, invitații la recepția de lansare s-au bucurat din plin de o adevărată petrecere. Pe ritmuri de tango și încălziți de vocea puternică a solistei de operă, Inga Lupu, invitații au avut parte de surprize deosebite.

Câteva piese reprezentative din colecția brandului, amenajate cu gust într-o sală luminoasă, au bucurat ochii celor prezenți, iar doamnele au fost cucerite de unicitatea și calitatea acestora:

„Mă simt foarte bine. Este foarte multă lume frumoasă aici, în special doamne și domnișoare de succes, cele cărora le place să se îmbrace frumos și, desigur, cum îi place să fie în special o doamnă sau domnișoară, cred este lenjeria pentru că ea vorbește despre personalitatea noastră. Ala este o doamnă deosebită cu un gust rafinat, colecția la fel va fi una rafinată. La sigur va fi și dantelă acolo și modelele vor fi exclusiviste. Ala mai avea o colecție de lenjerie, erau lucruri interesante și sper ca cea pe care o lansează astăzi să fie la fel de interesantă, deosebită, originală și, desigur, să fie la cerința consumatorului”, a afirmat Kătălina Rusu, interpretă.

Ce femeie nu și-ar dori să devină o regină?! Mătasea naturală și catifeaua folosită de Ala Lerner în crearea lenjeriei alcătuiesc o linie revoluționară pentru femeile moderne, libere și independente, pentru femeile care știu a se pune în valoare, care vor să se simtă frumoase și confortabil în același timp. Ala este cea care a dorit dintotdeauna să dezvolte un produs adaptat la ceea ce doresc femeile: să fie sexy și să se simtă bine în pielea lor, să se remarce prin autenticitate.

„Este vorba despre o colecție alcătuită din 15 piese care este împărțită în trei domenii: dantelă, push-up și velur. Este o colecție bazată anume pe piesele respective. Sursa de inspirație mi-a apărut cu ceva timp în urmă și având de-a face cu branduri de lenjerie mai scumpe și lucrând în domeniul ăsta, m-am gândit că este posibil să fac așa ceva și în Republica Moldova. B’Queen a evoluat aproape de la zero și am ajuns aici, pentru că noi suntem un start-up. Mesajul transmis femeilor este acela ca să fie curajoase. Niciodată să nu ezite situația de a se simți femeie și de a purta ceva din plăcere și ce îi este comod, iar b’Queen a venit să propună așa ceva: comoditate, senzualitate și am zice așa unicitate în felul său, pentru că noi producem un produs de colecție, deci un al doilea produs nu-l mai găsiți, decât la comandă”, a declarat Ala Lerner, creatoare b’Queen.

Creațiile sumare, dar atât de speciale, au trezit interesul bărbaților, dar mai ales al femeilor. Ele abia așteptă să devină proprietarele unui set de lenjerie din dantelă sau catifea. Unele au fost foarte norocoase chiar în seara lansării.

„Colecția care este prezentată astăzi este una foarte frumoasă, o colecție minunată, care poate reda unei femei, să-i evidențieze toată frumusețea și toată naturalețea. Seturile sunt extraordinare, au un rafinament deosebit, la fel ca și stăpâna colecției”, a spus Stela Gobzievici, invitată.

„Mă simt foarte bine mai ales că am și primit un cadou de la b’Queen – lenjerie made in Moldova. Eu personal am așteptat să apară un brand bun, calitativ și confortabil pentru femei. Am încercat să discut personal cu proprietara ca să-i transmit toate complimentele mele și desigur să îmi iau câte ceva”, a zis Inga Gojan, câștigătoare la tombolă.

„Pentru mine este o serie într-adevăr premium după cum s-a prezentat și după cum vrea să fie producătoarea acestui brand. Este o lenjerie foarte stilată, fină și îmi place că sunt elemente foarte minimaliste. Pentru mine lenjeria respectivă într-adevăr mi s-ar potrivi pentru că se vrea a fi un segment de clienți mai clasați și cred că s-ar potrivi foarte bine. Un set de lenjerie calitativ și bine stilat i-ar conveni fiecărei femei”, a menționat Iraida Pepelea, invitată.

Evenimentul de lansare oficială fiind un „botez” al brandului b’Queen, nu s-a putut trece nici fără tortul de sărbătoare. Imens, savuros și asemeni unui rege… tocmai potrivit unei seri romantice în care tu să fii regina.

Citește și: A fost inaugurat primul show-room cu lenjerie intimă de lux, produsă în Moldova (Foto)

P