Brandul de lenjerie intimă de lux „b’Queen” a lansat aseară primul său show-room – un spațiu intim și cochet, potrivit pentru femeile sau cuplurile care sunt în căutarea lenjeriei perfecte. Concepută din cele mai fine stofe franțuzești, lenjeria este produsă în Republica Moldova și corespunde întru totul standardelor mondiale la acest capitol. Proiectul este un strat-up susținut de ODIMM și ZipHouse.

b’Queen Lingerie – fii regina visurilor tale – astfel le îndeamnă producătorii pe femei, dar și pe cei care sunt bineveniți în show-room pentru a procura un cadou. Showroom-ul este conceput pentru confortul clienților.

„Nu este un simplu magazin, ci un loc în care femeia să se simtă femeie, să se admire, să servească o cafea într-o atmosferă intimă. Pot veni chiar și cupluri, iar bărbatul să își admire soția, să poată alege cea mai frumoasă lenjerie nestingheriți de nimeni și simțindu-se confortabil. Mă bucur foarte mult că eforturile noastre din ultimul an s-au valorificat atât de frumos și sper din suflet ca cei care vor procura, dar mai ales, îmbrăca lenjeria noastră să simtă că depunem tot efortul și ținem la calitatea produselor. Ținem ca femeia să se simtă regină, purtând b’Queen Lingerie”, a spus Ala Lerner, directorul companiei.

În cadrul ceremoniei de inaugurare, producătorii au prezentat echipei de specialiști din cadrul ODIMM și al Proiectului de Competitivitate din Moldova detaliile ce țin de producție, importul de materie primă și chiar au demonstrat printr-un master class cum se confecționează un detaliu de lenjerie din dantelă. Precizăm că afacerea este beneficiara Programului de Atragere a Remitențelor în Economie „PARE 1+1”. Cei prezenți s-au arătat foarte curioși să afle și alte secrete din procesul de producție și au salutat rapiditatea cu care s-a dezvoltat start-up-ul.

„Pe bună dreptate, am putea să vă oferim titlul de cel mai rapid și progresiv start-up de modă din Moldova. În mai puțin de un an să aveți deja o linie de producție cu trei colecții diferite, să reușiți să deschideți un show-room în capitală și să aveți pus la punct întregul proces de lucru este o realizare care merită apreciere”, a spus în cadrul vizitei Doina Nistor, Proiectul de Competitivitate din Moldova.

bQueen are o pagină pe Facebook unde puteți admira modelele și face cunoștință cu toate noutățile din producere. Începând din 25 noiembrie poate veni să vadă, să probeze, dar și să procure orice model la str. Alba Iulia 87/2. Toate persoanele care vor păși pragul show-room-ului în perioada 25-28 noiembrie vor primi carduri de fidelitate pentru toate produsele din stoc.

P