Ştim că eşti o persoană unică. Te asociezi cu diverse principii, stări şi ai un fel al tău de a fi. Îţi alegi anumite lucruri ce îţi caracterizează personalitatea şi o evidenţiază. E un moment valabil şi pentru lenjeria de pat din casa ta. Împreună cu cei de la „MilliTex” am creat un ghid despre cum poţi să îţi alegi lenjeria de pat în funcţie de personalitate ta, pentru un somn liniştit şi confortabil!

Firile romantice

Pentru romantici sunt binevenite pastelurile, culorile calde şi luminoase. Se mizează pe imprimeuri florale mari sau mici. Stofele sunt mătăsoase, de bambus, plăcute la atingere. Nu lipsesc inserţiile de dantelă,  tonurile de alb, ivory, roz pal, albastru deschis sau alte culori delicioase. Unii optează şi pentru imprimeuri cu inimioare, buline sau elemente roşii. Pentru că, romantismul vorbeşte!

Firile nonconformiste

Imprimeuri jucăuşe, neobişnuite, culori tari, vibrante şi stofe solide (poplin, de exemplu sau tencel) sunt specifice firilor nonconformiste. Aceştia preferă lenjeria de pat ce reflectă un hobby, o pasiune, o dorinţă. Le sunt specifice nuanţe de maro, gri, albastru intens sau roşu, culori de neon sau orice se asociază cu noţiunea de „neobişnuit”.

Firile clasice

Sunt adeptele simpleţei şi ale eleganţei. Lenjeria de pat este monocromă sau cu imprimeuri gen linii drepte,  carouri, micro carouri, elemente inspirate din geometrie. Nu preferă să exagereze nici la capitolul culori. Preferă tonurile de mov deschis, bej, ivory, alb.

Firile pasionale

Tot ce e opulent şi inspiră statut, lux le e specific acestor persoane. Lenjeria de pat e din stofă de primă clasă, mătase fină, bumbac. Feţele de pernă şi cearşafurile sunt tivite cu detalii, broderii sau volane. Imprimeurile sunt bogate, inspirate din epoca barocă.

Iar tu, în ce lenjerie ai îmbrăca patul tău?

Distribuie articolul: