Costumele în stil office sunt o provocare din ce în ce mai mare. Nu vrem să fim banale în fustă creion și sacou, iar culorile negru și albastru închis sunt de departe cele mai preferate de femei. Două împătimite de modă, una naturopath-nutriționist și alta stewardesă, au lansat la Paris o colecție de ținute care vor colora zilele tale la serviciu. Cele două moldovence s-au inspirat de la francezi. 

Chistol Diana – naturopath-nutriționist și Inga Iamblea – Stewardesa, din pasiunea mare pentru modă au lansat recent o nouă colecție pentru brandul DYO. Linia de haine „Together” sunt costume care reprezintă stilul celor două creatoare, elegant, chic și inspirat din viața pariziană.
„Am pus accentul pe calitate, textile franțuzești, pe croiul care a ieșit din tiparul clasicului prin detalii deosebite. Adevărul e că ne-am dorit să dăm o personalitate fiecărui costum. Special pentru colecția noastră, Cristina Bocla a creat accesorii handemade, cu o notă de lux, care ne-a reprezentat și în prima colecție, lansată tot la Paris”, povestește Diana.
„Pentru imaginea colecției am ales o superbă manechină, de origine Irlandeză. Este dansatoare la Moulin Rouge și se numește Isabelle Van Den Bergh Cooke. Sperăm că ne-a reprezentat cu brio colecția la care am depus atâta efort”, a menționat Inga.