Ludmila Adamciuc este mămica unei fetițe, care a primit diagnosticul Sindromul Down. Ludmila ne-a povestit pe blogul său toate încercările și experiențele la care a fost supusă de când a născut-o pe Beatrice. Aceasta ne-a învățat cum să ne comportăm cu acești copii și cât e de frumos să fim toleranți. 

Ludmila și-a dorit să mai facă un pas în ajutorul acceptării acestor copii și astfel a lansat o colecție de haine pentru micuți. Mesajul fiind ca părinții, care cumpără aceste haine să le explice copiilor săi ce înseamnă sindromul down și cât de important este să nu respingă acești oameni.

„Felul în care arătăm este o expresie a felului în care gândim. Fiecare decizie, indiferent cât ne pare de întâmplătoare, este defapt dictată de ceea ce noi considerpm corect, frumos, valoros. Hainele, culoarea părului, machiajul sau lipsa lui, toate vorbesc despre ceva.

De când a apărut prietena mea, în viața mea s-au conturat niște valori foarte clare, pe care eu le promovez fără oboseală zi și noapte, în stories, în postări, și chiar și în vis. Vă mulțumesc că și voi faceți asta alături de mine. Împreună construim de 3 ani o societate mai tolerantă, mai inclusivă și mai prietenoasă.

Am decis însă să merg mai departe în misiunea mea și să transform cuvintele în fapte. Linia de hăinuțe pe care o lansez este gândită anume în baza acestor valori. Fiecare dintre cei care va alege să își îmbrace copilul în ele, va transmite lumii acest mesaj, și o rază de lumină.

Valori bune de purtat este despre consumul conștient, despre valoarea ideilor vs valoarea lucrurilor, într-un final despre a face lumea un pic mai bună, prin acești mici eroi cu soare în piept,” a scris Ludmila Adamciuc pe pagina sa de Instagram.

Foto: Instagram.com

Vezi și: Ludmila Adamciuc, mămica fetiței diagnosticate cu Sindrom Down: „E trist faptul că a fi „diferit” a devenit atât de înspăimântător”

Distribuie articolul: