Deși am fi crezut viceversa, scandalul legat de motivele despărțirii dintre Tuncay Öztürk și Andreea Marin continuă să fie alimentat de către autorii de tabloide de peste Prut, car tirajează în continuare zvonul despre infidelitatea medicului turc și relația sa cu o asistentă. Tuncay neagă cu vehemență acest fapt, iar într-un nou mesaj virtual o acuză pe Andreea Marin de victizare și simularea unui scenariu similar cu cel al despărțirii de Ștefan Bănică Jr.

„Sunt oameni care nu vor să vorbească despre viața lor personală și oameni care spun că nu vor să vorbească despre viața lor privată, dar o fac ori de câte ori li se dă ocazia.”

Ca să fiu sincer, m-a plictisit același subiect din nou și din nou dar observ că anumite persoane nu au obosit să scrie în continuu aceleași lucruri. Am preferat totdeauna să păstrez tăcerea, dar din păcate, responsabilitățile care țin de mine, precum angajații mei, victimele colaterale, familiile și relațiile acestora, m-au împins să neg din nou zvonurile. Nu am nicio relație în momentul de față.

Luând în considerare faptul că 90% din minciuni provin mereu de la aceeași sursă media, acest lucru creează situația și mai murdară. De asemenea, nu mă face decât să îmi fie milă de anumite persoane care sunt frustrate și neajutorate.

De 7 luni și-au folosit toată puterea pe care au avut-o; scenarii ieftine împotriva mea, cu prieteni și mai ieftin plătiți „să latre” pe fiecare post de televiziune, achitând fete pentru scene de teatru în toiul nopții, în fața clinicii cu rolul de a-mi înscena un joc banal sau căutând poze vechi în arhiva mea și folosindu-le fotografii de actualitate, conectate cu anumite articole ca motiv de separare.

Au fost multe acuzații la adresa mea dar nu am încercat niciodată să intru în aceste discuții timp de 7 luni, chiar dacă era dreptul meu să le răspund tuturor. Sper ca oamenii să îmi respecte decizia de a fi tăcut și a nu mai folosi acest subiect chiar și după șapte luni pe micile ecrane.

Acum, fără niciun sentiment de rușine din cauza minciunilor spuse, ei continuă să-mi acuze fidelitatea din timpul căsătoriei fără nicio probă ci doar cuvintele lor nerușinate. Oamenii din spatele acestor știri știu cu adevărat ce înseamnă să înșeli în alte țări, chiar în preajma copilului tău.

Este melodramatic și chiar dezgustător cum aceste persoane vorbesc acum despre principiile unei familii doar pentru a-și crea o imagine, ajutate de rolul de mamă pentru a se victimiza deoarece prinde la public.

Nu am dezbătut prea mult aceste acuzații ci doar am adăugat câteva cuvinte importante la momentul potrivit pentru a pune punct într-un mod elegant. O să încerc să mă comport la fel pentru a nu distruge imaginea falsă a unor oameni care a fost creată timp de mulți ani.

P.S. Este același teatru în stil tragicomic pe care l-ați mai urmărit la TV în urmă cu câțiva ani”, se arată în mesajul fizioterapeutului turc.

Vezi și:

Andreea Marin: „Dacă omul pe care îl iubești e dintr-o altă poveste, lasă-l să plece mai departe!”

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: