De-a lungul vieții, viața personală a Andreei Marin a trecut prin multe încercări, iar după fiecare despărțire, a înțeles că salvarea se află în sine. Mesajul pe care îl veți vedea mai jos este despre conștientizarea salvării într-o relație alimentată doar dintr-o direcție. A fost rostit de Andreea în 2014, la o emisiune a prezentatoarei Teo Trandafir. E un mesaj care explică foarte clar de unde izvorăște puterea acestei femei și ce moment a iluminat-o în această privință.

„Există o zi după multe alte zile întunecate, când vezi Soarele ce a fost mereu acolo, la fereastră, dar pur și simplu ai puterea să-l vezi și să înțelegi că dragostea ești tu înainte de toate și că depinde de tine să te iubești întâi pe tine. N-ai cum să dăriești altora dacă ești secătuită pur și simplu. Să te iubești întâi pe tine, să te redescoperi, să vezi ce ai bun în tine, să vezi dacă nu cumva există resurse nebănuite în tine, pe care le-ai uitat, canalizându-ți atenția asupra celuialt.

S-a întâmplat să fiu în America, la Miami. E culmea cum se întâmplă să fii într-un colț de lume unde nu bănuiești că vei avea vreo revelație. Mă uitam pe un ecran, unde a apărut un pastor. Nu era nimic religios, el vorbea pur și simplu despre viață. Omul ăsta a spus mulțimii care îl asculta cu sufletul deschis:

gttDacă cel de lângă tine, pe care îl iubești cum n-ai iubit vreodată, nu e în aceeași poveste cu tine, nu te agăța cu orice preț de acel om, lasă-l să plece mai departe. Există oameni ce vor trece prin viața ta și de acum încolo, care au rostul de a aduce sau a lăsa ceva în tine și de a pleca mai departe. Nu te ține cu orice preț de ceea ce tu numești IUBIRE, poate că în oglindă nu se vede la fel. Înțelege că pentru o dragoste, trebuie să fiți doi. 

Pentru mine, acela a fost un moment în care am conștientizat că trebuie să mă uit în oglindă și să văd unde mai sunt eu în acea imagine, mai exist și eu în oglindă, sau numai întrebările mele: ce nu am făcut bine? ce-ar trebui să fac mai mult, ca să meargă această relație?

Generalizând, e vorba despre orice tip de relație. Trebuie să lași lucrurile să curgă lin. Dacă nu curg, e degeaba.

Uite așa a apărut Soarele la fereastra mea: în ziua în care am înțeles că nu e o dramă dacă mergi mai departe, deschizi ochii și înțelegi că există mai multe iubiri în viața aceasta, diferite una de cealaltă.”

Foto: Insatgram.com

Distribuie articolul: