Când oamenii au senzația că nu sunt suficienți de buni în ceea ce fac, când nu-și cunosc calitățile personale, când văd în jurul lor doar obstacole - atunci încrederea în sine este foarte scăzută. Trainerul și speakerul român Mihaela Stroe îți spune care sunt cei mai importanți trei pași pentru a dezvolta încrederea de sine.

Cu siguranță și în viața ta au fost și momente când nu-ți cunoșteai suficient de bine calitățile, principiile de viață, când nu-ți respectai valorile personale, misiunea personală. Și au existat perioade când vedeai în jurul tău doar obstacolele și ignorai oportunitățile. Trainerul recunoaște că a fost și ea într-o asemenea situație și dezvăluie, pe pași, ceea ce a ajutat-o să fie încrezătoare și puternică:

mihaela stroe„Primul pas a fost să mă simt mult mai bine cu mine, cu alegerile și deciziile mele. Pentru mine, armonia interioară este foarte importantă, pentru că astfel îmi dau voie să experimentez viața și nu-mi mai este teamă să acționez în direcția lucrurilor pe care mi le doresc.

7 ingrediente secrete care te ajută să ai un creier productiv și o minte sănătoasă

Următorul pas a fost redescoperirea sinelui meu autentic: cine sunt eu cu adevărat, ce misiune personală am, ce valori personale am, ce principii de viață mă conduc. Rezultatul este minunat pentru că în prezent trăiesc viața mea, nu a pe altora!

Al treilea pas este legat de câștigarea timpului pentru mine. A fost o luptă dură că să-mi fac timp pentru mine în fiecare zi. Am învățat că poți începe cu foarte puțin, însă fără momentele de iubire de șine, doar eu cu mine, departe de lumea dezlănțuită, cum îmi place să spun, nu aș fi aici.

Te invit să urmărești un video scurt de 7 minute în care vorbesc despre cele 3 componente ale încrederii în sine și despre ce acțiuni să faci pentru a umple rezervorul încrederii în sine.”

Vezi și: Olesea Fortuna și Mihaela Stroe în studioul EA.md: „Trebuie să educăm cultura antreprenorială femeilor” (Video)

Distribuie articolul: