Creatorii serialului coreean „Squid Game” au dat lovitura! Este cel mai urmărit serial al anului de pe platforma Netflix, marcând record după record, și cucerind publicul din peste 100 de țări, în mai puțin de două luni de la lansare. Acum toți fanii producției se întreabă când va fi lansat următorul sezon. Trailerul mashup al acestuia circulă pe internet.

Netflix nu a făcut încă un anunț oficial despre continuarea „Squid Game”, dar ținând cont că acesta este listat ca serial, nu ca miniserie, nu rămâne loc de dubii că urmează un nou sezon. Nu uităm nici de finalul primului sezon, care a lăsat loc interpretare a continuării „aventurii” câștigătorului jocului.

„Squid Game” este un serial 16+ și spune povestea mai multor persoane care, constrânse din cauza situației financiare precare se aventurează într-un joc fatal, miza fiind șansa de a câștiga câteva zeci de milioane. Totuși, pentru a ieși învingători participanții trebuie să câștige în jocurile pentru copii, cei care pierd fiind imediat omorâți.

Pe internet circulă trailerul care arată acțiunea sezonului următor, videoul având deja peste 21 de milioane de vizualizări, doar că este un mashup. Nu ar fi pentru prima oară când un trailer ar ajunge pe internet înainte de a fi lansat pe canalele oficiale. O situație similară a avut-o serialul spaniol „La Casa de Papel”.

Totuși, autorii explică că nu este un trailer original ci un mashup, ceea ce presupune colectarea multiplelor cadre din unul sau câteva filme, editarea și crearea așa-zisului trailer, pentru a avea o vizualizare a ceea ce urmează. Rezultatul este lăudat de fanii producției, care se declară încântați.

Ați urmărit deja trailerul?

Atenționăm însă că este un serial 16+, iar pentru că jocurile ar putea fi imitate de copii, părinții ar trebui să ducă o discuție cu aceștia. De exemplu, reprezentanții școlilor din Regatul Unit au început să trimită scrisori de avertizare.

Citește și: Ți-a plăcut serialul „Jocul Calamarului”? Dacă da, atunci aceste 4 filme sunt pentru tine (Video)

Distribuie articolul: