Serialul „Squid Game” se bucură de un succes răsunător, ajungând să fie în trend nu numai pe Netflix, ci și pe alte platforme precum TikTok sau Twitter.  Însă, pentru că  jocurile din serial ar putea fi imitate, școlile au început să trimită scrisori de avertizare.

Serialul se bazează pe o serie de jocuri pe care personajele trebuie să le câștige, pentru a trece la etapa următoare. Totuși, nu toată lumea reușește să ducă până la final sarcinile. De fapt, cei care dau greș în îndeplinirea probelor, sfârșesc prin a fi omorâți. Din acest motiv, tot mai multe școli au început să-i avertizeze pe părinți să acorde o mai mare atenție la comportamentul pe care cei mici îl au, de asemenea, să urmărească ce vizionează aceștia. Mai ales că acum, ei pot ajunge foarte ușor la acest serial.

Citește și: De ce suntem obsedați de „Squid Game”? Un serial care merită văzut dacă ai tărie de caracter


Reprezentanții școlii Sandown din Deal, Kent, au declarat că profesorii au ținut lecții suplimentare despre siguranța online și pericolele vizionării unui conținut care „nu este potrivit vârstei”. Și Goodwin Academy, o altă școală din Deal, a confirmat că a transmis o scrisoare prin care părinții sunt atenționați să nu le dea voie copiilor să urmărească „Jocul Calamarului”.

Un tată chiar a scris pe Twitter că a primit o scrisoare din partea școlii în care era avertizat, că părinții ar putea fi sancționați, dacă cei mici sunt prinși că joacă propria lor versiune la jocul Squid Game. 

„Squid Game”, a fost lansat pe Netflix pe 17 septembrie, și a fost scris de Hwang Dong-hyuk. În fiecare episod, personajele participă la versiunile sângeroase ale jocurilor tradiționale pentru copii, ele trebuie să iasă învingătoare pentru a putea trece mai departe și pentru a rămâne în viață.

Citește și: Ți-a plăcut serialul „Jocul Calamarului”? Dacă da, atunci aceste 4 filme sunt pentru tine (Video)

Sursa: monden.ro

Distribuie articolul: