Serialul „Jocul Calamarului” sau „Squid Game”, a reușit într-o perioadă relativ scurtă de timp să devină unul dintre cele mai urmărite seriale ale platformei Netfix.

Produs în Coreea de Sud, serialul fenomen „Squid Game” urmărește povestea unor necunoscuți care sunt aduși pe o insulă misterioasă, unde trebuie să îndeplinească o serie de provocări. Miza finală a jocului este un premiu de 38 de milioane de dolari. Desigur, probele nu sunt deloc ușoare.

De aceea, dacă pentru tine primul sezon nu a fost de ajuns, avem câteva recomandări care s-ar putea să fie exact ce trebuie. Mai jos vei găsi patru seriale pe care neapărat trebuie să le vezi, dacă ți-a plăcut, „Jocul Calamarului”:

„Sweet Home”

Sweet Home este o altă dramă coreeană, care spune povestea unui grup de oameni, ce ajung să fie închiși într-un complex de apartamente în timp ce restul lumii se transformă în monștri. Însă, ceea ce este și mai interesant e că acești monștri reflectă demonii lor interiori. Grupul trebuie să lase deoparte diferențele pentru a putea rămâne în viață.

3%

3% este un serial brazilian și urmărește povestea unor adolescenți care luptă pentru libertate. Doar că această acțiunea se petrece într-o societate distopică. Aici, personajele au o singură șansă de a-și trăi viața la care visează. Pentru că în această lume, doar 3% din societate își duce traiul într-un paradis insular, în rest, toți ceilalți care doresc să ajungă acolo, trebuie să treacă de ,,Proces”, o serie de teste menite să demonstreze care este valoarea lor. Aceste teste sunt numeroase și pot fi atât fizice, cât și mentale.

„Alice in Borderland”

Acesta poate fi unul dintre serialele cele mai asemănătoare cu „Jocul Calamarului”. Este despre un grup de oameni care sunt nevoiți să rezolve o serie de jocuri, dacă vor să supraviețuiască. Această serie japoneză urmărește un pasionat de jocuri video, și pe cei doi prieteni ai săi, care ajung să fie aruncați într-o versiune alternativă a orașului Tokyo. Chiar dacă în acest serial nu se pune accent pe competiție, personajele au de rezolvat o serie de puzzle-uri pentru a rămâne în viață.

„Kingdom”

Kingdom este la fel o dramă sud-coreeană, acțiunea se petrece în perioada Joseon. Serialul urmărește povestea unui prinț moștenitor, care începe o investigație pentru a descoperi sursa unei boli misterioase, care a început să se răspândească în țară. Serialul va surprinde prin scenografie, decor și o distribuție extrem de talentată. Trebuie de menționat că este un serial destul de sângeros.

Vizionare plăcută!

Distribuie articolul: