Deși nu este neapărat o caracteristică obligatorie a nativilor zodiacali din această listă, manipularea ocupă un loc important în modul în care comunică și leagă relații. Chiar dacă nu o fac cu scop malițios este bine să știi care sunt top cele mai viclene 5 zodii potrivit kanald.ro.

1. Scorpion

Una dintre cele mai manipulative zodii este Scorpion.

Deși scorpionii sunt ființe micuțe, au o înțepătură de care trebuie să ne ferim. Nativii Scorpion sunt printre cele mai misterioase persoane și cu toții ar trebui să cunoaștem cât de vicleni pot fi. Scorpionii își canalizează emoțiile într-un mod diferit comparativ cu celelalte zodii de apă. Sunt foarte pasionali și determinați, astfel nu se vor opri din a-și atinge scopurile prin orice mijloace.

Sunt persoane care au multe resurse la dispoziție și au, de asemena, o natură geloasă, astfel pot exploata pe oricine, deoarece le identifică cu ușurință punctele slabe. Uneori merg prea departe, dar egoul îi oprește adesea din a conștientiza comportamentul lor toxic, înainte să fie deja prea târziu.

2. Balanță

Balanțele sunt maeștrii ai manipulării.

Balanțele sunt semnele zodiacale care se preocupă cel mai mult cu egalitate și justiția, prin urmare poate părea atipic să întâlnim Balanțele în această listă.

Cu toate acestea, Balanțele sunt printre cele mai iscusite în arta manipulării. Scopul lor final este armonia, așa că vor face și vor spune orice este nevoie pentru a le intra în grații celor din jur. Problema este că nu le place să aleagă tabere, astfel în dispute, ajung să fie „avocatul diavolului” fără să se implice direct în conflict. Nativii Balanță sunt printre cei mai puțin sinceri dintre cele 12 zodii, așa că nu vor evita să spună câteva minciuni pentru a evita conflictul și să fie displăcuți de ceilalți.

3. Gemeni

Gemenii știu cum să obțină ce vor.

Un alt semn zodiacal care este cunoscut pentru abilitatea de a minți convingător este zodia Gemeni. Astfel, Gemenii sunt experți în a-i manipula pe cei din jur. Abilitățile lor bune de comunicare îi atrag pe cei din jur într-o siguranță falsă, care îi face să simtă că pot lăsa garda jos.

Este periculos să te destăinui unui Geamăn, deoarece nu ști niciodată ce variantă a lor vei întâlni, de la o zi la alta. Natura lor volatilă îi face predispuși să îți folosească secretele împotriva ta.

Racii folosesc cu succes șantajul emoțional.

Modul de manipulare al acestei zodii diferă puțin de celelalte din această listă. Ca persoane foarte emotive, Racii tind să să victimizeze și să aibă fluctuații haotice de la o stare la alta. Prin urmare, nativii din zodia Rac au nevoie de oameni toleranți și plini de înțelegere alături de ei, dar pot să profite de aceste calități ale apropiaților, uneori. Deși nu au neapărat intenții malițioase, ei pot simți că nu le este acordată destulă grijă și atenție, fapt ce îi va face să apeleze la șantaj emoțional.

Chiar daca pot fi percepuți ca reci și distanți față de cei din jur, nativii Fecioară sunt, de fapt, persoane foarte sensibile, doar că nu sunt tipul care să se destăinuie cu privire la emoțiile lor din prima. Deși poate nu afișează acest aspect, sunt predispuși să se afunde prea mult în a-i critica pe cei din jur. Fiind una dintre cele mai inteligente zodii, Fecioarele știe exact cum să fie cu un pas înaintea celorlalți. Atitudinea perfecționistă se extinde și către manipulare. Fecioarele vor pune la cale un plan bine gândit pentru a te pune în cele mai teribile situații cu putință.

Sursa: kanald.ro

Foto: Pexels.com