Nu ai reuşit să mergi în vacanţă vara aceasta sau pur şi simplu nu ţi-a permis jobul? Nu te alarma, cu siguranţă trebuie să prinzi una din posibilitățile oferite de toamnă! Toţi consideră că cel mai frumos anotimp pentru a pleca într-o vacanţă este vara, dar în realitate totul depinde de preferinţele fiecărei persoane. Cu toate acestea, uneori, planurile de vacanţă sunt cam greu de materializat, pentru că, de cele mai multe ori, fie nu ai deloc banii necesari pentru vacanţa la care visezi, fie pur şi simplu nu îţi ajung resurse. Şi atunci, ce faci, cum procedezi?

Răspunsul este simplu. Ai posibilitatea să iei un credit doar cu buletinul, dar trebuie să fii foarte atent la ce companie de creditare apelezi, pentru că ştim cu toţii, să apelezi la un credit bancar este un proces lung, costisitor şi cu o mulţime de responsabilități.

Spre exemplu, la Zoom Credit ai posibilitatea să primeşti fulgerător un credit de consum, care presupune a fi o sumă de la 1000 până la 40 000 MDL. La ei ai parte de transparență maximă, toate condițiile sunt clare și expuse spre acces public, pe site-ul companiei. Şi acum că deja ştii cum ai putea să rezolvi şi problema banilor, îţi prezentăm acele Top destinaţii pentru vacanţa de toamnă:

  1. Lisabona. De la plaje întinse cu apă cristalină, la coaste acoperite de cei mai dulci portocali, de la relaxare la sporturi extreme, de la vinurile bune la atmosfera deosebită. Este o destinaţie perfectă pentru toamnă. Aici ai posibilitatea să te relaxezi pe plajă sau la o terasă cu un pahar de vin bun în faţă.
  2. Viena. Nimic nu se compară cu aerul curat pe care îl capătă toamna aici. Dacă eşti o fire mai romantică şi adori mirosul de ploaie, simfonia de culori şi lumina difuză, atunci această destinaţie este perfectă pentru tine.
  3. Toscana. Aici toamna este excepțională. Lunile octombrie şi noiembrie sunt încă calde, iar turiştii din ce în ce mai puţini, ceea ce înseamnă că aici te poţi simţi în largul tău. În plus, ai posibilitatea să te bucuri de numeroase festivaluri stropite cu vin din belşug şi multă voie bună.
  4. China. Se spune că în China toamna nu mai e atât de caldă, iar temperaturile sunt destul de suportabile pentru lungile plimbări pe străzile Beijingului. Dacă te hotărăşti să îţi petreci vacanţa în această ţară, atunci ai de vizitat importante instituţii culturale, precum: Muzeul Istoriei Chineze, Biblioteca Naţională din Beijing, Muzeul Palatului – care deţine cea mai variată colecţie de obiecte culturale dintre toate muzeele din ţară etc.
  5. Atena. Este cunoscută drept leagănul civilizaţiei occidentale. Poate fi considerată una dintre cele mai frumoase capitale europene, de aceea rămâne una dintre destinaţiile must do pentru cei pasionaţi de călătorii. Mai mult, în 2014 autorităţile locale au inaugurat o pistă pietonală de 4 kilometri, care te plimbă pe la toate monumentele istorice emblemă pentru Antena. Marea este încă caldă toamna, te poți scălda în voie!
  6. Budapesta.Poduri, fortăreţe, castele medievale, parcuri şi peisaje de vis sunt câteva din multele atracţii pe care le oferă Budapesta. Este un oraş deosebit, care cu siguranţă merită de vizitat, iar toamna în special.
  7. Freiburg. Este considerat un oraş universitar care prinde viaţă toamna. Dacă te hotărăşti să alegi anume această destinaţie, atunci vei observa studenţii care dau buzna în oraş la începutul toamnei, dar este ceva specific  şi nu trebuie să te sperii. De fapt, acesta este considerat de mulţi unul din cele mai frumoase şi subapreciate oraşe din lume, deoarece este înconjurat de natură şi peisaje excepţionale.
  8. Tirol. Dacă eşti un admirator al vinurilor sau dacă îţi plac priveliştile deosebite oferite de munţii Dolomiţi şi peisajele dealurilor cu viţă de vie, atunci această destinaţie este exact pentru tine. În plus, în fiecare an în sudul Tirolului – Italia se organizează festivalul vinului.
  9. Berlin. Pe parcursul timpului a devenit una dintre cele mai creative şi mai captivante capitale europene, un centru cultural în care se poate regăsi oricine. Oraşul este un adevărat magnet pentru tineri şi antreprenori. De asemenea, această destinaţie este perfectă şi pentru familii, datorită numeroaselor spaţii verzi, grădinilor zoologice şi destinaţiilor dedicate special celor mici. Alt bonus? Festivalurile tomnatice ale berii!

Aşadar, ai la dispoziţie câteva variante de destinaţii pentru ca vacanţa ta de toamnă să fie una fenomenală! Cu siguranţă că ai din ce alege, însă dacă întâlneşti dificultăţi pe plan financiar, nu uita că poţi lua oricând un credit fără lucru oficial de la compania de creditare Zoom Credit. Ei te pot ajuta rapid şi sigur. Uită de problemele cotidiene şi bucură-te de vacanţa la care ai visat mereu!

P