Te întrebi și tu unde este cel mai rezonabil să petreci vacanța iarna aceasta? Ei bine, cu siguranță că acolo unde sunt munți, multă zăpadă și atmosferă magică care să te facă să simți adevărata euforie a acestui anotimp. Dacă încă nu știi care ar fi destinația ta perfectă pentru sezonul rece, atunci acest articol îți va capta atenția.

Dar, înainte de toate, cu siguranță vrei să știi ce înseamnă o destinație low cost, nu-i așa? Este un calificativ pe care încep să-l poarte unele locații care până acum erau la polul opus, și erau chiar considerate exclusive sau exotice. Acest lucru înseamnă că pentru a vizita aceste locații nu ai nevoie de foarte mulți bani, însă, dacă totuși ai dificultăți financiare, dar îți dorești foarte mult o vacanță, poți apela oricând la un credit de consum. Mai jos îți prezentăm acele top destinații low cost pentru vacanța de iarnă:

Predeal, România

Predeal este cel mai înalt oraș din România, cu o destinație turistică accesibilă și bine cunoscută, mai ales printre turiștii din țările vecine. E o alegere perfectă pentru iubitorii de schi, dar și pentru cei care pot să se bucure de surprizele naturii în munți. Ba mai mult, în apropiere de Predeal se află mai multe destinații turistice populare, printre care Castelul Peleș, Cetatea Râșnov, Castelul Bran, Orașul Vechi Brașov, Biserica Neagra și Canionul Șapte Scări.

Cervinia, Italia

Cea mai bună stațiune montană din Italia, și cea mai sigură în ceea ce privește zăpada naturală. În ultimii ani, aceasta este un dintre principalele zone turistice din Alpi. Stațiunea Cervinia, sau cum mai este cunoscută – Matterhorn, se află la o altitudine de 2.050 de metri, iar cea mai înaltă stație de teleschi este la 3.480 de metri. Acest lucru înseamnă că zăpada este practic garantată pe durata întregului sezon, care de obicei durează din noiembrie până la începutul lunii mai. Așa că aici iarna este destul de lungă și te poți bucura din plin de vacanță.

Zakopane, Polonia

Zakopane este considerată capitala de iarnă a Poloniei, una dintre cele mai bune stațiuni de schi din Europa, dar și una dintre cele mai accesibile. Este o destinație perfectă chiar și pentru începători, deoarece aici găsești mai mult de 20 de teleschiuri și 16 pârtii. În plus, ca și locație este foarte comod de ajuns acolo, deoarece se află la o distanță de doar două ore de mers cu autocarul sau mașina, de la aeroportul din Cracovia.

Nuremberg, Germania

Dacă ești iubitor de târgurile de Crăciun, atunci Germania este considerată a fi cea mai bună la acest capitol, și anume aici în Nuremberg. Astfel, datorită faimoaselor târguri de Crăciun care sunt organizate în fiecare an, acest splendid oraș medieval se transformă într-o țară de vis. În ultimii ani, pe Aeroportul din Nuremberg s-a înregistrat o expansiune masivă a companiilor low cost, de aceea, dacă îți rezervi bilete la avion din timp, vei economisi o mulțime de bani. În cazul în care nu ai suma necesară nici pentru bilet, nu uita că poți beneficia de un împrumut rapid, care te va scăpa de toate grijile financiare.

Vienna, Austria

Viena este considerat cel mai frumos oraș din Europa, iar mai ales pe timp de iarnă, când acesta este pur și simplu magnific. Orașul este destul de renumit pentru atmosfera festivă de sărbători, iar în special pentru cele mai bune târguri de Crăciun din Europa. În perioada Crăciunului, în oraș sunt amenajate diferite patinoare, iar cel mai gigantic are 6.000 de metri pătrați, fiind extrem de popular printre turiști și localnici.

Această listă cu destinații low cost pentru vacanța de iarnă este doar o recomandare din partea noastră, însă nu neapărat într-o ordine anume. Sperăm totuși ca informațiile din articol să-ți fie de folos, mai ales că sezonul de iarnă este deja în toi, iar oricine care este pasionat de munte și de ski trebuie să se pregătească din timp pentru a avea vacanța pe care și-o dorește. Mai ales că dacă aștepți doar un pic după sărbătorile calendaristice (Crăciun, Revelion) poți prinde oferte bune cât iarna este încă în toi. În schimb, dacă întâlnești probleme de ordin financiar, ia un credit cu buletinul de la compania de creditare Zoom Credit, și cu asta basta! Lipsa banilor nu mai este deja o problemă, dacă știi ce îți dorești cu adevărat.

Să ai o vacanță de iarnă relaxantă și plăcută!