Sărbătorile de iarnă sunt acea perioadă în care cu toţii vrem să le demonstrăm celor dragi dragostea şi afecţiunea noastră pentru ei, uimindu-i cu cadouri speciale. Căci, până la urmă, despre ce fel de Crăciun sau Revelion poate merge vorba fără tradiţionalele daruri oferite de Moşu’ chiar la masa de sărbătoare.

Toate cadourile sunt plăcute, însă, cum procedăm atunci când nu avem resurse financiare pentru a cumpăra ceva frumos celor dragi? Bineînţeles recurgem la un împrumut nebancar! O metodă simplă şi sigură care te poate scăpa de grijile survenite în această perioadă. Pentru a ști cum să alegi cel mai bun credit de consum pentru sărbători, ți-am pregătit un scurt articol care îţi poate servi drept sursă de inspiraţie atunci când vei dori să găsești varianta de creditare potrivită ție.

Caută cea mai mică dobândă

Nu mai este deja un secret că majoritatea dintre noi caută un credit cu o dobândă foarte mică. Cu siguranţă că este un lucru absolut normal, căci rata dobânzii este foarte importantă pe parcursul achitării creditului. Ai grijă să beneficiezi de cele mai bune condiţii, întrucât dorinţele tale ar trebui să se suprapună necesităţilor, iar eventual şi veniturilor. Este foarte important să analizezi contractul înainte de a accepta condiţiile de creditare, pentru că anume în contract sunt indicate toate detaliile legate de dobândă, şi nu doar. Indiferent de ce soluţie alegi, la final, dacă doreşti să primeşti banii cât mai rapid posibil, te sfătuim să aplici pentru un credit online.

Verifică taxele şi comisioanele

Eii bine, dacă ai verificat deja rata dobânzii, următorul pas ar fi să verifici care e situația cu taxele şi comisioanele percepute de compania de creditare. Cât de straniu nu ar suna, însă dacă vrei să beneficiezi de un credit de consum fără condiţii ascunse, trebuie să te documentezi cu privire la comisioanele impuse de această companie, întrucât anume aceste procente fac parte din sursa lor de venit. Fiecare companie de creditare lucrează după regulile sale, tu doar trebuie să te asiguri că acestea ţi se potrivesc şi vei putea face faţă rambursării creditului la timp.

Foloseşte un calculator de credite

Cum să afli toate comisioanele percepute de o companie de creditare? Simplu. Folosești un calculator de credite, pe care îl găseşti chiar pe pagina principală a companiei. În acest mod, afli cele mai relevante informații pentru tine. De obicei, calculatorul de credite te ajută să găsești cea mai avantajoasă opțiune. Acesta este absolut gratuit și îți spune și despre comisioanele pe care le are compania, astfel treci automat și prin primii doi pași enumerați mai sus. Niciodată nu a fost mai simplu să găsești cel mai bun credit de consum.

Eii bine, sperăm că sfaturile noastre îţi vor fi utile în cazul în care te vei hotărî să apelezi la un credit pentru cadourile celor dragi.

Până la Crăciun şi Revelion au mai rămas zile numărate şi deja e timpul să te gândeşti la idei de cadouri. Dar… să vezi ce opţiune bună avem noi pentru tine! Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, compania Zoom Credit oferă 30% reducere din procentul unui credit de consum. Cum funcţionează? Eii bine, tu achiţi 70%, iar noi redirecționăm 30% pentru acţiunile de caritate.

Hai să fim mai buni de sărbători, alături de Zoom Credit!

P