Ai impresia că plătești rate prea mari pentru creditele vechi pe care le ai sau poate că unele condiții din contracte nu îți sunt deloc la îndemână? Gata cu panica, există soluție şi pentru această problemă! În acest caz, te poate ajuta un credit de refinanțare de la compania de creditare Kreddy. Dar ce mai exact este o astfel de refinanțare şi cum poţi face rost rapid de aceşti bani urmează să afli în rândurile de mai jos.

În primul rând, un credit de refinanţare este oportunitatea continuă de a-ți îndeplini obiectivele financiare și de a-ți oferi un stil de viață independent de economiile lunare agonisite. Astfel, acesta te scapă de grijile plăților dacă ai credite la mai multe instituții financiare, bancare sau nebancare. De cele mai multe ori, e destul de dificil și stresant să respecți ziua de plată stabilită la fiecare instituție și să îți calculezi încasările lunare astfel încât să te asiguri că ai bani în cont la data scadentă.

În acest sens, refinanțarea creditelor precedente îți mută datoria totală la o singură companie de creditare, iar tu te poţi focusa asupra plăţii unui singur credit. În plus, un credit de refinanţare îţi poate aduce bani în plus. Te întrebi cum? De exemplu, dacă suma acordată pe noul credit este mai mare decât totalul tău de plată la creditul sau creditele deja active, asta înseamnă că la achitarea lor rămâi cu niște bani în buzunar, pe care îi cheltui cum doreşti.

De ce să te refinanțezi cu Kreddy?

  1. Reduce plățile lunare. În cazul în care ai unul sau mai multe credite la o bancă sau altă instituție financiară, refinanțează-ți creditele cu Kreddy la o rată mai mică, ceea ce va reduce plățile lunare.
  2. Împrumută mai mult, plătește mai târziu. Ai posibilitatea să majorezi suma creditului până la maximum 60 000 lei și să efectuezi plățile pe parcursul a 24 de luni
  3. Depune cererea ușor și rapid. Cu ajutorul creditului de refinanţare poți obține până la 60.000 de lei, fără acte de venit sau adeverință de salariu. Consultanții Kreddy vor fi alături de tine pe tot parcursul procesului de creditare. Depune cererea pentru un credit online acum și primești aprobarea în 15 minute.

Cum să depui cererea de refinanțare?

Acum ai posibilitatea să depui cererea pentru un credit rapid în doar câțiva pași simpli și primești aprobarea în 15 minute. Aceasta este o procedură simplă și ușoară care îţi va permite să începi o nouă viață fără grijile adiţionale din trecut.

  • Selectează suma de refinanțare;
  • Folosește formularul de cerere de pe această pagină pentru a introduce cât de mult dorești să refinanțezi;
  • Selectează suma adițională;
  • Adaugă suma adițională la cerere. Poți solicita până la suma totală de 60 000 lei;
  • Alege termenul de rambursare a creditului;
  • Calculează plățile alegând să rambursezi în 3, 6, 12 sau 24 plăți lunare.

Fii și tu unul din clienții fericiți care și-a optimizat cheltuielile cu Kreddy Re-Financing! Acum e momentul să-ți aduni toate datoriile într-un singur credit de refinanțare, iar de restul avem grijă noi. Accesează kreddy.md și refinanțează împrumuturile care îţi distrug liniştea sau sună la unul din numerele de telefon: 078 18 88 18 sau 078 18 88 28.

P