Pe final de an, banii reprezintă o necesitate acută, deoarece trebuie să faci cumpărături pentru masa de sărbătoare, să procuri cadouri pentru cei dragi și să îți mai lași și niște finanțe de rezervă pentru începutul noii perioade calendaristice. Un credit rapid reprezintă soluția de care ai nevoie. Dar cum să alegi unul convenabil și care sunt caracteristicile de care trebuie să ții cont? Compania Forza ne-a oferit răspunsuri la aceste întrebări care ne frământă. Deci, să purcedem.

Verifică perioada de returnare a creditului online

O soluție fiabilă este să apelezi la un credit online, deoarece de regulă acestea au un termen relativ mic de returnare, dar cu un calendar de achitare a ratelor foarte comod, mai ales dacă planifici să achiți plățile în dependență de alte venituri decât salariul de bază. De exemplu, pe lângă activitatea de bază pe care o ai, oferi servicii de freelancer, respectiv pe lângă plățile la un credit fix (ipotecă, leasing), poți să accesezi un credit în Moldova doar cu buletinul pentru cheltuieli mici sau urgențe.

Verificarea perioadei de returnare a creditului te ajută să îți programezi corect cheltuielile și să te asiguri că nu vei ajunge la scadență ca rău platnic. Îți poți programa, din timp, plățile, astfel încât să nu fii luat prin surprindere de termene.

Alege dobânda care te avantajează

Dobânda unui credit este de facto garanția companiei de creditare că vei întoarce corespunzător împrumutul și totodată este propriu-zis beneficiul valoric al acesteia. Respectiv, atunci când alegi un credit rapid verifică explicit care va fi dobânda de achitat, deoarece de asta va depinde cât de avantajos este pentru buzunarul tău acest împrumut. Optează pentru o sumă mai mare, dar pe un termen mai lung, respectiv dobânda va fi ajustată și nu vei resimți din plin sarcina creditară.

– Compară tipurile de credit rapid și alege în dependență de scop

Tot mai multe companii de microfinanțare optează pentru crearea produselor de creditare special destinate unor scopuri anume, fie că e vorba despre credite pentru nevoi speciale, credite pentru achiziția unor bunuri imobile sau chiar credite pentru rezolvarea problemelor de sănătate, acestea reprezintă un criteriu important pentru a o opta în favoarea unui anume tip de împrumut. Respectiv, dacă ai dubii cu privire la ce tip de credit rapid să alegi, poți merge pe mâna specialiștilor care îți vor recomanda, din grila produselor, anume acel tip de împrumut care se pretează scopului tău.

Cel mai important aspect în alegerea unui credit rapid ține și de profesionalismul companiei de creditare, deoarece aceasta dictează regulile și garantează consumatorului posibilitatea de a accesa fonduri și de a le cheltui nemijlocit pe cele necesare. Compania Forza îți oferă credite rapide în condiții mai mult decât avantajoase. Ia banii de care ai nevoie și bucură-te de independență financiară!

 

Distribuie articolul: