Probabil ai respirat ușurată atunci când ai scos ultimul pahar din chiuvetă, l-ai șters și l-ai pus în dulap. Feericul „lanț” al sărbătorilor de iarnă, pe lângă momentele frumoase alături de cei dragi, a lăsat în urma sa și o doză de oboseală. Mesele de sărbătoare alături de cei dragi, se sfârșeau de fiecare dată cu chiuveta plină cu vase murdare. Cu siguranță ți-a trecut prin gând, și poate nu o singură dată, să-ți achiziționezi în sfârșit acea mașină de spălat vase. Ei bine, acum chiar nu mai ai niciun motiv să amâni, nici măcar faptul că iar nu ai reușit să aduni suma integrală. Poți oricând apela la un credit rapid, care te va ajuta, în sfârșit să-ți iei acest electrocasnic, de neînlocuit în bucătăria unei gospodine desăvârșite. Compară ofertele companiilor financiare nebancare, și alege compania cu cele mai avantajoase credite în Moldova, astfel achiziția ta va fi cu adevărat una fericită.

Iată câteva motive pentru care chiar merită să cumperi o mașină de spălat vase

Vei economisi timp

Cu siguranță nu vrei să pierzi puținul timp pe care îl petreci acasă, alături de familie, spălând vase, oale, tigăi și ustensile în bucătărie, indiferent cât de mult îți place să prepari mâncăruri delicate și delicioase. Cu siguranță ai lucruri mai bune și mai interesante de făcut.

Pielea mâinilor tale îți va spune “mulțumesc”

Indiferent de câte creme de mâini are industria cosmetică, mâinile tale oricum vor avea de suferit de la detergenții de vase. De asemenea, manichiura ta poate avea de suferit. Sigur, ai putea folosi mănuși de uz casnic, dar din păcate nici mănușile nu te protejează perfect, se pot rupe în orice moment atunci când speli obiecte ascuțite (cuțite, furculițe).

Vei fi uimită de cât de strălucitoare pot fi vasele tale

Cu o mașină de spălat, obții în rezultat vase extrem de curate, exact ca în spoturile publicitare, indiferent cât de murdare au fost inițial, sau cât de multă mâncare uscată aveau pe ele. Detergenții pentru mașina de spălat vase sunt mai puternici decât cei pe care îi folosești manual. În plus, tu nu poți folosi apă foarte fierbinte (oricum, temperatura apei de la robinet nu e mai mare de 40-45 grade Celsius), mașina poate (60-70 grade Celsius), iar o temperatură ridicată înseamnă vase mai curate.

Spui adio bacteriilor din bureții de spălat

Indiferent cât de des îți schimbi buretele de spălat vase, acesta va adăposti în continuare bacterii, precum și chiuveta în care speli. Desigur, poți igieniza chiuveta și turna apă clocotită după fiecare spălare a vaselor, dar asta înseamnă muncă suplimentară și timp irosit.

Fără grăsimi și uleiuri greu de îndepărtat

Mașinile de spălat vase sunt excelente la îndepărtarea petelor de ulei de pe vase și tacâmuri, deoarece duzele sale eliberează un jet puternic de apă care îndepărtează cu ușurință grăsimile uscate sau alte urme greu de îndepărtat. Tot ce trebuie să faci este să setezi temperatura de la 45 la 70 de grade Celsius (acesta din urmă este pragul maxim). Această temperatură nu va deteriora nici într-un fel vasele din sticlă, cristal sau porțelan, ci le va face strălucitor de curate, fără nici o urmă pe ele.

Cu mașina de spălat vase, la sfârșitul programului, vasele sunt uscate grație unui curent de aer cald distribuit uniform în interiorul mașinii. Iar ție tot ce îți rămâne de făcut este să te bucuri, încă o dată, de experiențele culinare și de o băutură savuroasă. Nu mai lăsa loc vreunui motiv, pentru care să tot amâni achiziția unei mașini de spălat vase. Nu, nici cel financiar nu mai este unul relevant. Acum poți lua oricând un credit de nevoi personale de la Împrumut.md și să te bucuri din plin de avantajele oferite de acest aparat electrocasnic de care s-au îndrăgostit milioane de femei. Contactează cu încredere specialiștii Împrumut.md în caz că îți dorești cu adevărat un credit avantajos.

 

Distribuie articolul: