Săptămâna aceasta începe cu conflicte pentru mai mulți nativi ai zodiacului. În timp ce unii vor căuta să se refugieze, alții își vor dori să călătorească de unii singuri. Vezi mai jos ce previziuni îți dezvăluie astrele pentru perioada 11–17 martie 2019.

Berbec

La începutul acestei săptămâni vei avea multe momente pline de inspirație care îți vor oferi șansa de a aduce schimbări semnificative în viața ta. Mai mult decât atât, faptul că ești foarte deschisă și comunicativă, te va ajuta să atragi de partea ta acele persoane care pot face diferența în ceea ce privește parcursul tău profesional.

Taur

Deși nu știi să „joci” de pe o poziție defensivă, sunt situații în care te lași ghidată de intuiție. Prima jumătate a săptămânii, în mare parte va fi dedicată dezvoltării personale. Ai multe locuri de vizitat, multe proiecte de finalizat și nu vei avea prea mult timp la dispoziție pentru nimic din ceea ce presupune implicarea în relații emoționale.

Gemeni

Fără să îți dorești în mod clar acest lucru, în zilele următoare te vei surprinde vorbind destul de des despre propriile sentimente. Ai nevoie ca cei din jur să își dea seama cât de intense sunt bătăliile pe care le duci cu propriul sine. Dacă îți dorești să ai parte de un altfel de start în ceea ce privește cariera, este important ca de data asta să îți creionezi cu atenție obiectivele.

Rac

Odată cu intrarea cu adevărat în drepturi a primăverii, Uranus va ocupa o poziție retrogradă în raport cu mai multe planete. Această repoziționare va aduce conflicte în plan personal și te va forța să iei decizii radicale. Indiferent de deznodământul anumitor situații, este important să rămâi fidelă propriilor sentimente. Niciodată să nu alegi să te dezici de ceea ce simți.

Leu

Unele persoane de care te vei distanța în mod voit vor încerca să rămână cu orice preț în viața ta. Îți este peste mână să duci această „luptă” și vei lăsa timpul să se ocupe de aceste aspecte.

Fecioară

Chiar dacă ești de părere că deții adevărul cu privire la anumite aspecte ale vieții, este indicat să oferi celor din jur posibilitatea să își expună propriile viziuni. Nu este o regulă universal valabilă! Relațiile de tipul „pentru totdeauna” nu îți mai oferă siguranța afectivă de altădată. Odată cu această constatare devii tot mai sigură pe faptul că totul în jur este „schimbare”.

Balanță

Te simți blocată într-o mulțime de visuri și dorințe și din această cauză nu reușești să faci nimic notabil. Zilele acestei săptămâni trec fără nicio realizare, indiferent că este vorba de planul personal sau cel profesional. Majoritatea celor care te cunosc știu că pentru tine aceasta este doar o perioadă, însă ție îți este frică că lucrurile sunt mult mai grave decât de obicei.

Scorpion

Vibrațiile astrelor îți oferă o săptămână de primăvară plină de exuberanță și armonie. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de superiori. Per ansamblu, zilele care urmează îți oferă doar motive de bucurie și o stare de spirit pozitivă.

Săgetător

Atitudinea impozantă a anumitor persoane cu care comunici te blochează din punct de vedere relațional. Vibrațiile astrelor de pe parcursul acestei săptămâni te îndeamnă să acționezi. În primă fază, indiferent de obiectivele pe care le ai sau de modul în care sunt acestea structurate, asta trebuie să faci. Chiar dacă eșecurile reprezintă ceva iminent, trebuie să le integrăm cu succes în viața noastră.

Capricorn

În zilele următoare Saturn va ocupa o poziție retrogradă în raport cu mai multe planete. Această repoziționare va aduce conflicte și te va forța să iei decizii punctuale în raport cu mai multe probleme. Chiar dacă situațiile tensionate din familie par să fie de necontenit, îți păstrezi vitalitatea într-un echilibru demn de invidiat.

Vărsător

În ultima perioadă te tentează tot mai mult ideea de a călători singură. Ai nevoie de timp pentru tine. O astfel de aventură te poate ajuta să dai un alt înțeles anumitor evenimente care au avut loc în viața ta și îți vor oferi un spațiu complet impersonal pentru introspecție. A pune informațiile delicate pe care le deții la dispoziția anumitor persoane înseamnă o lipsă majoră de precauție.

Pești

Această săptămână va aduce clarificări în raport cu ceea ce urmează să faci în perioada următoare. Ai devenit o persoană mult mai reflectivă deoarece simți nevoia să găsești răspunsuri pertinente la tot ceea ce trăiești zi de zi. Le cauți în cărți, în interacțiunile cu cei din jur, în propriile gânduri sau prejudecăți. Momentele de singurătate sunt „bogate” din acest punct de vedere.