Tatiana Heghea – o prezență plină de energie, optimism și bunătate. Interpreta este invitata din această din această săptămână la interviul „După Cortină”. 

Am descusut-o cum am putut mai bine și am aflat de unde s-a ispirat atunci când le-a dat copiilor săi nume atât de deosebite: Regina Raluca și Arthur Ellisey. Ce o supără la soțul ei, dar și care este secretul siluetel sale de invidiat după două nașteri.

Cum este după camere…

„Foarte zăpăcită, foarte vorbăreață. Am impresia că atâtea de multe am să zic și atât de bine simt oamenii că ei nici nu își imaginează că eu îi simt din două secunde și îi înțeleg ce gen de oameni sunt. Sunt foarte naturală și foarte simplă, așa precum mi-au semănat valorile părinții mei. ”

Copiii… 

„În momentul în care apar îți dai seama că dependența crește de la o zi la alta. Îi dai naștere, iar a doua zi dependența începe a crește în cote maxime, dar nu pot să îți redau și nici nu vreau pentru că totul vei înțelege la timpul potrivit.

Îi trimit la bunica (copiii) și în ziua aia stau ca o pierdută prin casă. Mă gândesc ce fac ei oare acuma, încept să sun, mă uit la poze, mă apucă melancolia….”

Se schimbă bărbații atunci când devin tătici? 

„Eu niciodată nu am înțeles lucrul ăsta: cum s-a schimbat viața după nuntă? sau cum s-a schimbat viața după ce aveți copii? Eu cred că totuși contează și cum sunt copii, probabil dacă eram mai problematici, mai plângăcioși, cu siguranță am fi riscat să fie o mică dramă în familie, dar la noi a fost armonie. Copii sunt foarte calmi, sunt zâmbitori sunt foarte sociabili.”

Defect? 

„Foarte mult vorbesc…”

Calitate? 

„Flexibilitatea, ingeniozitatea…”

La Provocarea EA, Tatiana ne-a spus ce parte a corpului său îi place cel mai mult, dar și care este cea mai urătâ bârfă despre EA. Urmărește interviul. 

Vezi și: „După Cortină” cu actrița Daniela Burlaca: „Tot ce am mai bun în mine le transmit celor de dincolo…”