Cel mai mare festival al sportului din țară revine în acest an cu ediția a IV-a. Pe data de 8 septembrie, în Parcul Dendrariu, vino cu familia, prietenii, colegii pentru a-ți încerca abilitățile sportive și pentru a te relaxa în primul weekend al toamnei. În cadrul festivalului, dansatori profesioniști din țară vor susține masterclass-uri și workshopuri despre arta mișcării corpului în ritmul muzicii. Află care dintre dansurile de la festival ți se potrivește cel mai bine!

Tango

Tango este un dans de pereche, deseori asociat cu pasiunea. Printre beneficiile tangoului se numără exercițiu fizic, satisfacția socială, spiritualitatea și atenția, sănătate emoțională și educativă. Tangoul poate fi practicat de persoane de orice
vârstă, atât în sala de dans, cât și în aer liber.

Zumba

Zumba este o combinație între fitness și dans, astfel aduce beneficii din ambele domenii. Pe lângă faptul că este o activitate interactivă, o oră de zumba te poate elibera de până la 1000 de calorii nedorite, tonifică întregul corp și stimulează sănătatea inimii.

Bachata

Bachata este un dans senzual, romantic și ritmic, care are una dintre caracteristicile sale cele mai semnificative mișcarea accentuată a șoldurilor. Prin urmare, Bachata întărește mușchii picioarelor și spatelui, ajută la îndreptarea coloanei vertebrale și fortifică rezistența musculară.

Dacă nu ai decis încă din ce echipă dansatoare să faci parte, încearcă-le pe toate în zona scenei, la festivalul Bucurie în Mișcare.

Iar pentru mai multe detalii despre eveniment, urmărește pagina de facebook Bucurie în Mișcare Moldova. Ne vedem pe 8 septembrie!