Te-ai plictisit de rețetele tradiționale? Atunci ceea ce urmează este pentru tine! Dacă îți dorești să îi uimești pe cei dragi cu un tort extrem de rafinat și apetisant, notează ingredientele și pune-te pe treabă. La sigur, nu vei regreta!

Ingrediente:

-100 ml apă (x3)

-10 g gelatină (x3)

-200 ml lapte (x3)

-200 ml frișcă (x3)

-150 g ciocolată albă

-150 g ciocolată cu lapte

-150 g ciocolată neagră

capture-20170525-115026

Mod de preparare:

1.Într-un pahar cu apă (100 ml) se adaugă gelatina (10 g) și se amestecă bine.

2.Se încălzește laptele (200 ml) și ciocolata albă până cele două ingrediente se omogenizează. Se adaugă frișca (200 ml) și se amestecă din nou și se ia de pe foc.

3.Peste compoziția obținută se toarnă apa și gelatina.

4.Se toarnă într-o formă pregătită în prealabil și se dă la frigider pentru 3 ore.

5.Se repetă aceeași procedură cu ciocolata cu lapte și cea neagră, iar compozițiile obținute se toarnă pe rând în aceeași formă, peste rândul precedent.

6.Atunci când toate rândurile au stat la rece, se scoate din formă și se decorează după gust.

Tortul „Trio de Ciocolată” este gata de a fi servit. Poftă mare!

Vezi mai jos rețeta video:

Торт шоколадное трио!
Подпишитесь на Золотые Советы
Сохраняйте в закладки, чтоб не потерять, нажав на “Нравится”, а потом “Поделиться”

Posted by Золотые Советы on 12 Mai 2017

Foto: Captură video