Rețetă. Cu ce trebuie să amesteci făina când prăjești peștele. Ingredientul care îl face mai gustos și cu o crustă crocantă

-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Rețeta. Cordon Bleu cu pui. O idee potrivită pentru o cină rapidă!
-
Cristina Botnarevschi
- 4 min read

Cordonul Bleu cu pui se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Ingrediente – Cordon Bleu cu pui
3 bucăți mari de piept de pui
...
Negresă cu cremă de brânză și zmeură. Un desert potrivit pentru o vizită surpriză!
-
Cristina Botnarevschi
- 3 min read

Negresa cu cremă de brânză și zmeură se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Ingrediente
Ingrediente pentru blat
250 g de ciocolată
...
Rețetă. Supă cremă de conopidă. Se poate consuma și rece!
-
Cristina Botnarevschi
- 3 min read

Supa cremă de conopidă se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Ingrediente – Supă cremă de conopidă
1 kg de conopidă
500 g de cartofi...