Am așteptat mult timp ca Ștefan Bănică Jr. să-și confirme relația moroasă cu Lavinia Pârva. Cei doi trăiesc o poveste frumoasă de iubire de aproape doi ani, pentru ca abia acum să accepte provocarea unei reviste române de a apărea în prima lor ședință foto. Cum s-au afișat cei doi pe coperta publicației, vedeți mai jos.

Ștefan și iubita sa au acceptat provocarea celor de la revista Viva! de a apărea în premieră împreună pe coperta publicației și de a se afișa în prima lor ședință foto comună. În fotografii se vede clar că interpretul e fascinat de frumusețea brunetei mai tinere decât el cu exact 18 ani și e sigur de sentimentele pe care le nutrește pentru aceasta, indiferent de divorțul prin care a trecut.

„El este un fel de Johnny Depp al Ro­mâniei, iar ei i-ar sta bine în rolul lui Amber Heard”, spun autorii primului proiect cu Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva. Pentru ședința foto, cei doi și-au făcut apariția, eleganți, la un hotel din București.

lavinia_parva_stefan_banica_jr

Cântăreața și manechina română care i-a cucerit inima lui Bănică a recunocut, în acest prim interviu comun, că cea mai mare bârfă în numele ei este că ar fi însărcinată de la Ștefan și că ar ascunde acestă sarcină de ochii lumii. „Dacă ar fi să mă iau după asta, aș fi gravidă în luna a 18-a”, a mărturisit vedeta îndrăgostită, pentru Viva!.

În același interviul, Șefan Bănică a recunoscut că viața sa personală este o prioritate pe care nu și-ar dori să o încalce în favoarea meseriei de interpret: „Ca în orice meserie, există satisfacții și sacrificii. Nu am fost niciodată adep­tul expunerii vieții private, asta ține de intimitatea fiecăruia. Întotdeauna mi-am dorit ca publicul să mă percea­pă prin ceea ce fac pe scenă, restul e viața mea personală. Iar aici, și eu, și Lavinia, gândim la fel. Îmi asum statu­tul de persoană publică. Prețul acestei „dulci existențe“ poate fi, uneori, intra­rea cu bocancii în viața personală, zvo­nurile și bârfele fiind livrate, din păcate, ca știri. Iar asta nu mai ține de mine, ci de deontologia profesională, dacă exis­tă, a celor care scriu acele știri.”

Stefan-Banica

Foto: Viva!