În această vară actrița Sophie Turner și cântărețul joe Jonas au devenit părinți pentru prima oară. Sophie a adus pe lume o fetiță pe care au numit-o Willa, acum cei doi fac tot posibilul ca să-i dedice cât mai mult timp și să o ferească de ochii curioșilor. 

Totuși, uneori, paparazii reușesc să-i surprindă pe cei doi în timp ce își plimbă fiica în vârstă de doar două luni. Un astfel de caz s-a întâmplat zilele acestea, când cei doi au fost surprinși împreună cu Willa pe străzile din Los Angeles.

Sophie a condus încet căruciorul și practic nu și-a luat ochii de la copil, iar Joe a mers lângă ele. Cuplul a ales să poarte hanorace confortabile contrastante, completându-și ținuta relaxată cu cele mai esențiale accesorii din ultimele șase luni – măștile de protecție.

Amintim că despre sarcina lui Sophie Turner s-a aflat încă din luna februarie. Totuși, a preferat să păstreze tăcerea toate aceste luni și s-au ferit de ochii curioșilor. La sfârșitul lunii iulie, Sophie și Joe, care sunt împreună de mai bine de patru ani, au confirmat nașterea primului lor copil și, doar după nașterea copilui Sophie a distribuit prima fotografie în care apare cu burtica rotunjită, pe pagina ei de Instagram.

Sursa foto: Dailymail.co.uk

Distribuie articolul: