După multă muncă a urmat și răsplata. Lilia Ojovan și-a luat concediu și a evadat din țară. Prezentatoarea TV a decis să-și petreacă vacanța de vară într-un oraș unic în lume. 

Lilu a decis că este timpul să-și reîncarce bateriile. Jurnalista și-a luat bagajul și a evadat din țară și nu oriunde ci tocmai în Italia. Mai exact în orașul superb, unic în lume fiind situat pe mare, în Veneția.

„Îmi întind aripile și zbor spre oameni dragi și aventuri noi. Cheltui puțin pe lucrurile fizice pentru a investi mai mult în emoții, iar călătoriile îmi oferă toată gama de sentimente de care are nevoie sufletul meu de exploratoare. În călătorii, mintea mea plină de gânduri și „must do-uri” își ia o pauza din a “roade și a măcina”, iar sufletul îmi e deschis pentru a primi inspirația și motivația. Merg acolo unde mă așteaptă un omuleț drag mie, de care ma leagă atâtea amintiri și trăiri, și pentru a menține această legătură trebuie să ne creăm amintiri noi. Cine Ghicește unde plec?”, a scris entuziasmată jurnalista.

Ajunsă la destinație, primul lucru pe care l-a făcut vedeta TV, a fost o plimbare cu gondola, lucru care a bucurat-o enorm: „Dacă de obicei prietenii vin să te ia cu mașina sau taxi de la gară, atunci când ajungi în Veneția vin să te ia cu barca. O plimbare pe Grand Canale cu un apus fermecător în spate. Știu că acum e amiază, știu că poza asta e de la apus, dar Frumusețea adevărată a unei vacanțe e sa te bucuri de ea, să nu stai în telefon și să cauți Wi Fi peste tot. Vă pup!”, a adăugat Lilia Ojovan.

Aceasta s-a stabilit în Burano, o mică insulă situată la șapte kilometri de Veneția. Fascinată și nerăbdătoare să vadă tot ce o înconjoară, Lilu a decis imediat că trebuie să exploreze pe îndelete zona și să realizeze fotografii pline de culoare, încercând să redea, în scris, emoțiile pe care le trăiește: „Probabil oamenii care locuiesc aici nu știu ce este depresia… nu ai cum să fii trist când în jurul tău este atâta culoare, atâta frumusețe, un orășel de poveste, în care parca trăiește Copilăria.”.

Noi îi dorim vacanță plăcută și cât mai multă distracție!

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Mezina Liliei Ojovan a împlinit 2 anișori: „Mă bucur când îngerul tău a decis să își lase aripile și să coboare în trupul tău firav.”