Zi de sărbătoare în familia prezentatoarei TV. Micuța Teia a împlinit doi anișori, iar cu ocazia zilei de naștere, părinții i-au organizat o mică sărbătoare.

Cea mai mică din familia prezentatoarei este astăzi omagiată. Micuța Teia a împlinit tocmai doi anișori, iar părinții și sora mai mare, Amelie, i-au pregătit o adevărată surpriză.

Fetița a fost felicitată de toți membrii familiei, care i-au strigat în unison „La mulți ani!”. Aceasta a rămas încântată de baloane, dar și de sutele de confetti colorate care i-au umplut camera.

Lilu și-a împărtășit emoțiile și gândurile cu prietenii săi virtuali, care la rândul lor au venit cu urări frumoase la adresa micuței.

„Azi e despre ea. Teia, de când ai venit în viața noastră au apărut mai multe zâmbete, mai multe gropițe în obrăjori, mai multe șotii și mai multe emoții. Ma bucur când îngerul tău a decis sa își lase aripile și sa coboare în trupul tău firav, alegându-ne pe noi, sa fim Familia ta. Te iubim. Sa crești înconjurată de oameni și de fapte bune.”.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Este mereu optimistă și plină de viață. Cum reușește Lilu să vadă frumosul chiar și în lucrurile negative?

Distribuie articolul: