În aceste momente în care ne aflăm cu toții, cel mai important este să fim uniți, înțelegători și răbdători cu noi înșine și cu cei din jurul nostru. Să contribuim fiecare cum putem, pentru a ne ajuta și susține reciproc prin bunătate, solidaritate și dăruire. Așa cred cei de la „Meat House” și astfel fac, zi de zi.

„Continuăm să ne implicăm și să fim alături de fiecare cadru medical ce se dedica pe sine și depune maxim efort pentru a salva vieți și a avea grijă de sănătatea noastră!

În acest context Compania „Meat House” a făcut donații sub forma de seturi alimentare pentru echipa de medici de la Asistența Medicala Urgența din prima linie ce lupta cu COVID19 de la Spitalul Clinic Municipal Nr.1 și Spitalul Raional Hîncești și vin cu un apel către oameni în prag de sărbători – să fim precauți și să ușurăm munca medicilor prin #StamAcasă”, notează cei de la „Meat House”.

Echipa MeatHouse mulțumește din suflet medicilor pentru devotament, putere și statornicie. „Întotdeauna ați fost și veți rămâne eroii noștri!”

P