Noul cântec al Selenei Gomez „Lose you to love me” a stârnit multă vâlvă.Versurile melodiei cu siguranță sunt dedicate relației cu Justin Bieber, o relație grea și toxică din care Selena a avut foarte mult de suferit. Interpreta a recunoscut că versurile sunt ceea ce a trăit. 

De câteva zile fanii Selenei vorbesc doar despre asta și au așteptat cu sufletul la gură o reacție din partea lui Justin și Hailey Biber. Ei bine, soția lui Justin a publicat pe Insta-Story la doar câteva ore după lansarea melodiei un screen cu o melodie pe care o asculta, iar titlul ei era: „I will kill you” (te voi ucide). Internauții nu au stat mult pe gânduri și au concluzionat că mesajul subtil este o amenințare pentru Selena. Surse din anturajul modelului spun că aceasta încă este îngrijorată din cauza Selenei și îi este frică ca bruneta să nu revină în viața lui Justin.

Fanii Selenei au râs de reacția lui Hailey și chiar au inventat meme-uri, lucru care nu a fost deloc pe placul Selenei. Vedeta a făcut un live pe Instagram și a transmis următorul mesaj:

„Sunt foarte recunoscătoare pentru impactul pe care acest cântec îl are. Cu toate acestea, nu suport ca o femeie să sfâșie altă femeie. Eu nu voi face asta niciodată. Vă rog să fiți buni cu toată lumea. Nu contează care este situația, dacă sunteți fanii mei nu fiți răutăcioși cu nimeni niciodată.”

Desigur Selena nu a concluzionat că se referă la Hailey, totuși, totul este foarte clar încât nu mai este nevoie de multe explicații.

Vezi și: Selena Gomez: „A trebuit să te pierd ca să mă iubesc”. Cui îi dedică cântăreața noua sa melodie? (Video)

Distribuie articolul: