Selena Gomez a revenit în sfârșit. De câteva zile vedeta face postări pe pagina sa de Instagram în care anunță că lansează o nouă melodie și iată că azi s-a întâmplat. Interpreta a lansat un videoclip alb-negru. 

Versurile cântecului „Lose you to love me” (a trebuie să te pierd ca să mă iubesc) descriu o relație toxică în care ea a suferit mult și a înțeles că trebuie să se iubească mai mult și că merită mai mult.

Nu putem să nu ne gândim că aceste versuri pot fi dedicate chiar fostului ei iubit, Justin Bieber, care s-a căsătorit recent cu Hailey Baldwin.

Selena și Justin au avut o relație de mai mulți ani în care s-au împăcat și s-au despărțit de nenumărate ori. Lansarea melodiei poate fi și o strategie bine gândită de marketing și asta pentru că vine la doar o săptămână după petrecerea de nuntă a lui Justin și Hailey.

Artista a anunțat că revine cu un nou album: „Chiar mi-am terminat noul meu album. Mai am câteva lucruri de pus la punct, dar mă simt ușurată. Mi-a luat patru ani să simt că albumul iese așa cum trebuie, dar s-a întâmplat așa pentru că au fost mai multe momente în viața mea personală care m-au făcut să mă întreb: „oare cum pot să surprind asta?” și „cum mă pot simți bine în legătură cu ceea ce spun?” Așa că am continuat și acum sunt ușurată,” a spus ea în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon.

Vezi primul ei videoclip de pe acest album și spune ce părere ai. 

Citește și: Selena Gomez nu mai vorbește cu prietena, care i-a donat un rinichi (Foto)

 

Distribuie articolul: