Acum aproape 2 ani, Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi și a revenit la viața normală. Donatorul pentru Selena a fost chiar buna ei prietenă, actrița, Francia Raisa. Operația a avut loc în toamna anului 2017. 

Citește și: Selena Gomez și-a făcut apariția la premiile Billboard alături de prietena care i-a dăruit un rinichi

Vedeta i-a fost foarte recunoscătoare prietenei sale că a făcut un astfel de sacrificiu pentru ea și i-a mulțumit chiar și oficial  la un eveniment, unde în lacrimi i-a spus că nu va uita niciodată că îi poartă în piept o părticică din corp.

Selena Gomez a trecut prin numeroase suferinţe cauzate de lupus, boala autoimună de care suferă, iar transplantul de rinichi i-a redat o nouă viață.

S-ar părea că Selena și Francia vor fi unite pe viață, dar din păcate presa străină  scrie că cele două nu mai comunică. Încă din vara anului trecut fanii au observat că atât Selena cât și Francia nu mai publică poze împreună, un lucru straniu, mai ales că cele două petreceau mult timp împreună și mergeau deseori în vacanțe.

Actrițele nu au dorit să ofere vreun comentariu la acest subiect.

Publicația Radar Online a reușit să vorbească cu o persoană din anturajul celor două, care a confirmat că relația Selenei cu Francia s-a răcit considerabil. Motivul ar fi că Selena nu ar avea grijă de sănătatea ei. Mai exact, după transplant Selena ar avea un mod de viață nesănătos. Aceasta participă la petreceri gălăgioase și consumă alcool, ba chiar a fost internată într-un centru de reabilitare. 

Potrivit spuselor sursei, Francia nu i-ar fi iertat o astfel de atitudine Selenei și a decis să se îndepărteze de ea.

Distribuie articolul: