Selena Gomez, în vârstă de 25 de ani, a triumfat la ceremonia Billboard Women In Music. În luna octombrie, cântăreața a fost numită „Femeia Anului” de Billboard, iar pe covorul roșu Selena a apărut nu alături de iubitul ei Justin Bieber, ci de prietena sa, Francia, cea care i-a donat cântăreței un rinichi.

Vara aceasta, Selena avea nevoie urgent de o intervenție chirurgicală din cauza exacerbării Lupusului, o boală autoimună, incurabilă. Astfel, prietena cântăreței însăși i-a propus să devină donatorul ei.

Pe covorul roșu, Selena a purtat o ținută all-black, cu umerii goi, ceea ce i-a evidențiat feminitatea și talia subțire.

Urcându-se pe scenă, pentru a-și ridica premiul, Selena nu și-a putut stăpâni lacrimile. Interpreta a ținut un discurs care a atins inimile tuturor și a spus că este recunoscătoare pentru onoarea care i-a fost oferită, iar la final, i-a mulțumit încă o dată prietenei sale și, drept răsplată, tot ei i-a înmânat și premiul care-i aparținea.

Citește și: Nu au mai rămas prieteni: The Weeknd a șters toate fotografiile cu Selena Gomez de pe Instagram

La ceremonia de decernare a premiilor s-au mai făcut remarcați fotomodelul Heidi Klum, cântărețul Farrell Williams împreună cu soția sa, Ed Sheeran, Elle Fanning, Celine Dion și alții.