Pagina de instagram a rapper-ului de 27 de ani, The Weeknd, a suferit unele modificări. Cântărețul a șters toate fotografiile cu fosta lui iubită, Selena Gomez, și se pare că i-a dat și unfollow.

După despărțire, cei doi nu au reușit să mențină relații de prietenie, iar artistului nu-i sunt foarte plăcute amintirile cu Selena.

Trebuie însă de remarcat că cele două staruri s-au despărțit în luna octombrie, iar artistul a  șters fotografiile cu cântăreața abia recent. Se zvonește că motivul pentru care ar fi făcut acest lucru ar fi gelozia, întrucât Selena s-a reîntors la fostul iubit, Justin Bieber, ceea ce l-a condus pe The Weeknd într-o stare de furie.

Citește și:  După ce a fost desemnată femeia anului, Selena Gomez a surprins cu o ședință foto sexy (Foto)

De când și-au reînceput relația, Selena și Justin petrec mult timp împreună. Acest lucru îl observăm din fotografiile care apar în mod regulat pe rețelele de socializare, care, cu siguranță, nu au trecut neobservate de rapper.

Lucrul cel mai interesant este că, pe pagina de Instagram a Selenei încă mai găsim fotografii cu The Weeknd, ceea ce subînțelegem că pe Justin nu-l deranjează deloc acest lucru.

Recent, The Weeeknd a fost surprins la casa unei alte foste iubite de-a lui – modelul de 21 de ani, Bella Hadid, ceea ce a provocat zvonuri despre o posibilă reîmpăcare.