Este neobișnuit pentru internauți, să nu o vadă pe Oxana Samoylova în mediul online. Totuși, lipsa ei de pe rețelele sociale, este una dintre cele mai mici consecințe generate de situația în care a ajuns celebra familie. Oxana este convinsă că, acum trece prin una dintre cele mai grele perioade din viața ei.

Ieri, fiul Oxanei Samoylova și a rapperului Geegun a făcut o lună, totuși de data aceasta familia nu a sărbătorit cu mult fast acest eveniment, așa cum ar fi făcut în mod normal.

În ultima perioadă, Oxana apare în mediul online decât foarte rar, ieri însă aceasta a făcut o postare în care nu doar își felicită fiul, dar oferă și niște explicații cu privire la cum stau lucrurile în familia lor, la moment.

„Astăzi, Davidik face o lună, cu toate evenimentele care au loc în ultima vreme nici nu am reușit să vă povestesc despre el – fiul meu. Ar fi trebuit să fim foarte fericiți, dar s-a întâmplat să trăiesc cea mai teribilă lună din viața mea. Dintr-o  dată a început să se ruineze tot ce am construit timp de 10 ani. Nu știu ce aș putea să spun… să filmez instastories, așa, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, nu pot, nu doresc să vă complic viața cu toate tristețile mele. Nu am de gând să mă prefac că nu s-a întâmplat nimic, dar nici nu am să povestesc aici pe rețelele sociale prin ce trecem. Nici nu am să merg pe la emisiuni televizate.

Vezi și: Geegun, internat la psihiatrie! Soția sa: „Nu vreau să mă trezesc în această lume”

Situația se complică din motiv că, încă nu putem zbura acasă. Sunt obosită, nu mai am energie, îmi arde sufletul. 

Totuși sunt deja de o lună Mama celui mai drăguț și iubit băiețel din lume”, a scris Oxana în cea mai recentă postare de pe Instagram unde a atașat și poza lui David.

Amintim că de ceva vreme Geegun și Oxana Samoylova au ruinat imaginea familiei perfecte. Geegun, într-un live, pe pagina lui de Instagram a apărut în stare de ebrietate, în care nu-și controla deloc acțiunile. Iar pe lângă astea, în mediul online au apărut zvonuri conform cărora Geegun nu i-ar fi fidel soției sale și ar consuma substanțe narcotice. După internarea lui într-o clinică de reabilitare acesta a anunțat că s-a confruntat cu o tulburare psihică, așa numită tulburare bipolară.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: L-au externat din clinica de reabilitare? Geegun, pe străzile din Miami, cu fiul de o lună