Nu demult rapperul rus Geegun era internat într-o clinică de reabilitare, iar acum deja face plimbări pe străzile din Miami cu fiul lui David, care la data de 18 martie urmează să aibă o lună de când s-a născut. Să se fi însănătoșit atât de rapid rapperul?

După scandalul grandios pe care Geegun l-a scos la iveală pe pagina lui de Instagram, internarea lui într-o clinică de reabilitare și starea de instabilitate psihică prin care trecea, se pare că, treptat, rapperul își revine la normal.

Recent, artistul a postat chiar și un instastory prin care le-ar dezvălui cumva urmăritorilor, detalii despre afecțiunea de care suferă și care i-a generat acel comportament toxic, din zilele trecute. Geegun a experimentat ceea ce se numește o tulburare bipolară – o tulburare mentală care cauzează perioade de depresie și perioade de dispoziție anormal de crescută, cei care suferă de această afecțiune, adesea fac decizii nu prea gândite fără a lua prea mult în seamă consecințele comportamentului lor. Alte probleme de sănătate mentală precum tulburările de anxietate și tulburarea de abuz de substanțe sunt în mod obișnuit asociate cu tulburarea bipolară.

Totuși se pare că în cazul lui Geegun, tratamentul a dat roade, acesta deja iese la plimbări cu meziunul familiei – David. Și judecând după filmulețele din mediul online acesta ar fi revenit acasă și este alături de familie.

Amintim că anterior, într-o postare de pe Instagram soția lui, Oxana Samoylova a declarat că în pofida la toate cele întâmplate își va ajuta tatăl copiilor ei să treacă peste aceste momente dificile.

„Orice ar fi eu acum trebuie să îl ajut pe tatăl copiilor mei să iasă din acestă problemă. Ce va fi mai departe, nu știu. Mulțumesc tuturor pentru susținere și grijă”, a scris aceasta într-o postare de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Даже не знаю с чего начать Я бы просто промолчала,но учитывая что ситуация развернулась у всех на виду,наверно какие-то комментарии мне всё таки придётся дать. во первых хочу сказать что ни меня ни детей никто не бил !родительских прав я никого не лишаю . Как бы там ни было ,сейчас я должна помочь папе своих детей выбраться из беды. -что будет дальше ,я не знаю Спасибо всем за поддержку и сопереживания 🙏

O postare distribuită de Samoylova Oxana (@samoylovaoxana) pe

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Geegun, internat la psihiatrie! Soția sa: „Nu vreau să mă trezesc în această lume”