Săptămâna trecută, Egor Kreed a împlinit 27 de ani, dar a decis să organizeze o petrecere de mare anvergură în cinstea sărbătorii abia ieri. Celebrul cântăreț pop și-a adunat toți prietenii într-un club de noapte, de pe malul râului Moscova, și nici ploaia puternică de ieri, care a acoperit capitala Rusiei după câteva zile de caniculă, nu a putut strica starea de spirit a invitaților.

Printre invitații evenimentului s-au numărat: Timati, Geegun cu Oxana Samoilova, Danya Milokhin, Klava Koka, Natalya Ionova, Jony, Sofya Tayurskaya și Ilya Prusikin, Hammali & Navai, Natalia Rudova și mulți alții.

Dar vedeta TikTok-ului rusesc, Valya Karnaval, despre care se zvonește că ar avea o relație cu Egor, nu a fost la petrecere. Conform celor publicate de Valya, tânăra a părăsit capitala și plecând în vizită la părinții săi în regiunea Rostov.

Kreed a avut parte de numeroase felicitări și cadouri, așa că și-a răsplătit prietenii distrându-i personal. Acesta și-a prezentat noua sa piesă „Hello” și interpretat multe alte hituri în duet cu invitații. Spre sfârșitul petrecerii, cerul s-a luminat cu un frumos show de focuri de artificii în cinstea omagiatului.

„Mulțumesc tuturor celor care au fost și au venit la această petrecere în cinstea zilei mele de naștere. Vă cuprind pe fiecare”, a scris Egor Kreed pe pagina lui de Instagram.

Oaspeții au sărbătorit toată noaptea și nici în zorii zilei nu au vrut să plece acasă așa că, au mers la Oxana Samoylova și Geegun, acolo unde a continuat petrecerea. Pentru a nu trezi copiii cuplului, petrecerea s-a petrecut în ograda casei. Oxana a recunoscut că au fost atât de mulți oameni la ei în curte că nici nu i-a putut număra exact.

Vezi mai multe imagini de la petrecere:

Sursa: spletnik.ru

Foto: Instagram/ Egor Kreed