Ieri Oksana Samoylova, în vârstă de 33 de ani, și Geegun, în vârstă de 35 de ani, au petrecut ziua împreună cu cei patru copii. Cei doi le-au făcut și o surpriză neașteptată copiilor, de care s-au bucurat foarte mult.

Întreaga familie s-a bucurat ieri de timpul frumos de afară și au petrecut ziua în curtea casei luxoase bălăcindu-se în bazin.

Geegun împreună cu soția sa le-au făcut o surpriză neașteptată copiilor și le-au adus cinci rățuște micuțe pentru a se juca.

Ziua petrecută în familie nu s-a terminat aici, Oksana împreună cu fiica Leya au făcut schimb de roluri: cea micuță a îmbrăcat o rochie și pantofi de-ai mamei sale cu imprimeu leopard, iar Samoylova a îmbrăcat o hăinuță pentru copii și… și-a pus suzetă.

Leya nu a ezitat să defileze în rochia mamei și să „încerce” rolul de divă.

Cele două au făcut și un tik-tok împreună în care au încercat mai multe roluri din desene animate:

„Rubrica: zilele de weekend petrecute cu mama. Când am avut un copil, viața mea arăta așa, apoi am născut următorii și acum se îmbracă reciproc și se joacă unul cu altul, slavă Domnului. Deci, dacă nu vreți să fiți clienta unui salon de frumusețe, să jucați rolul unui dragon sau să fiți un unicorn călărit de prințesă, atunci știți cum să procedați!”, a scris bloggerița pe pagina sa de Instagram.

Oksana Samoylova și Geegun sunt căsătoriți din 2012, iar la anul urmează să îndeplinească 10 ani de căsnicie.

Citește și: Au înotat noaptea printre rechini. Samoylova și Geegun, în goană dupa adrenalină

Foto: Instagram/ Oksana Samoylova