La mai puțin de trei luni de la întoarcerea Oxanei Samoylova, în vârsta de 33 de ani, a lui Geegun, în vârstă de 35 de ani și cei patru copii dintr-o vacanță din Maldive, au zburat înapoi pe insule pentru sărbătorile din luna mai. De data aceasta familia nu a închiriat o vilă pe coastă, ci s-a stabilit pe un iaht de lux, al cărui cost de închiriere este în medie de 60 de mii de euro pe săptămână.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Samoylova Oxana (@samoylovaoxana)

Pe Instagram, Oxana a recunoscut că nu este o vacanță liniștită și relaxantă cu care sunt obișnuiți cei care vin să se odihnească în această zonă. Pe parcursul zilei, cuplul împreună cu copiii, explorează insulele, adâncurile subacvatice și fac cunoștință cu locuitorii regiunii. Mesele familiei sunt servite într-o zonă deșertică.

„Această vacanță în Maldive este complet, complet diferită! Să trăiești aici pe o barcă este fantastic. Avem un program ireal de călătorii prin atoli cu rechini, delfini, balene, raze manta, mesele le servim pe insulele nelocuite. Sunt foarte, foarte fericită acum”, a scris Oxana pe pagina sa de Instagram.

Familia-vedetă din Rusia, în această vacanță, și-a putut îndeplini un vis: să înoate în largul oceanului împreună cu un rechin-balenă uriaș. Pentru a face acest lucru, Oxana și Geegun, împreună cu copiii lor, au trebuit să se scufunde sub apă la miezul nopții, în timpul unei ploi tropicale. Samoylova a recunoscut că aceasta a fost una dintre cele mai îndrăznețe fapte din viața ei și a spus că această zi, la sigur, va rămâne în memoria ei ca cea mai bună amintire din viață.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Samoylova Oxana (@samoylovaoxana)

„Cine mă urmărește de mai demult știe că timp de 10 ani am urmărit viața balenelor, iar acum am reușit să înotăm cu ele. Și nu doar să înotăm, dar și să simțim un val puternic de adrenalină pentru că am înotat noaptea sub ploaie în largul oceanului. Eu nu am idee cum am reușit să fac acest lucru, toate amintirile sunt ca în ceață, mă tem chiar de cel mai mic pește și eu niciodată în viață nu m-am scăldat noaptea în ocean, iar în linii generale eu înot foarte rău. Această zi trece, cu siguranță, în pușculița celor mai bune și curajoase zile din viața mea. P.S. În videoclip cel mai mult se vede Denis, dar și noi suntem acolo – eu și cel mai curajos și cel mai mare fan al rechinilor-balenă: Leia”, a mai adăugat Oxana.

Familia își folosește timpul liber pe iaht de exemplu pentru: a merge la pescuit, Geegun împreuna cu copii săi, iar soția sa se ocupă intens cu sportul. Oxana a recunoscut pentru fanii ei că până în septembrie intenționează să-și sculpteze figura până la ideal, conform standardelor sale.

Sursa: spletnik.ru