Cuplul vedetă format din directoarea Bemol, Iolanta Mura și diplomatul american Ben Williams au adunat o sumă generoasă la nunta lor. Proaspeții însurăței au decis ca banii să fie donați persoanelor care necesită un tratament de urgență.

Cuplul format din Iolanta Mura și Ben Williams au adunat la nunta lor o sumă în valoare de 330000 de lei. Organizațiile SaveLife și Hospices of Hope Moldova mulțumesc celor doi pentru că au hotărît să dedice propria sărbătoare persoanelor care au nevoie de ajutor urgent. Absolut toți banii adunați în timpul evenimentului au fost donați în scop caritabil.

Citește și: Ei fac din propria nuntă un eveniment de caritate! Iolanta Mura și Ben Williams își vor „dona nunta” persoanelor grav bolnave

NEF_6152

„Ne-am gândit mult timp cum să denumim sărbătoarea noastră. Ceva asemănător în Moldova încă nu a fost. În cele din urmă, am ajuns la concluzia că cea mai potrivită formulare ar fi – Sărbătorirea Vieții. Aceasta corespunde în totalitate cu scopul evenimentului. Dacă banii adunați vor salva viața unei singure persoane, cel puțin, atunci acest eveniment merită să fie sărbătorit din plin”, au specificat tinerii căsătoriți.

NEF_5974La Sărbătorirea Vieții, alături de Iolanta și Ben, au venit în jur de 150 de persoane. Pe lângă aportul caritabil, oaspeții au fost invitați să participe la o licitație cu obiecte de artă și momente neobișnuite. Oaspeții au avut ocazia să „concureze financiar” pentru un zbor cu balonul cu aer cald deasupra Chișinăului sau pentru o petrecere karaoke, împreună cu mirii. Încasările adunate în urma licitației au fost adăugate în “pușculița” de caritate, pentru cei nevoiași.

Vezi și: Iolanta Mura și Ben Williams, mai fericiți ca niciodată. Iată fotografiile exclusive de la nunta caritabilă

Este demn de remarcat și faptul că ideea nunții de caritate a atras artiștii locali. Aceștia au cîntat  absolut gratuit la eveniment: Yolka Flyman, Valeriu Stoica, Gravity Band, Angry Band, Pasha Parfeni și surpriza serii – finaliștii Eurovizion 2017, SunStrokeProject – au umplut seara cu sunete magice de muzică live.

Nu au rămas indiferenți nici partenerii evenimentului care, în scopuri caritabile, au oferit vinuri fine și obiectele pentru licitație.

NEF_7011Imagini inedite de la nunta caritabilă: