Se spune că italienii sunt cei mai pricepuți la paste, încât de ele nici nu te îngrași. Astăzi avem pentru voi o rețetă rapidă, plină de savoarea unui sos deosebit de la Casa Rinaldi, sosul Alfredo. Nu-i așa că deja sună bine?!

Ingrediente:

  • 400gr Paste cu ouă Fettuccine Casa Rinaldi;
  • 300gr de Sos Alfredo Casa Rinaldi;
  • Sare de mare Casa Rinaldi;
  • Cascaval Parmigiano Reggiano.

Modul de preparare:

  1. Într-o tigaie încălziți sosul Alfredo.
  2. Gătiți pastele în apă clocotită și sărată;
  3. Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaia cu sos, presurând o mână de cașcaval Parmigiano Reggiano.


Totul e gata ca voi să savurați o cină cu familia sau prietenii fără multe calorii, dar plină de savoare! Asta numai grație pasiunii cu care gătiți și a ingredientelor de calitate de la Casa Rinaldi.

Poftă bună!

Distribuie articolul: