Reprezentanții mass-media au așteptat cu nerăbdare acest weekend. Anume astăzi, Regina Elisabeta ar fi trebuit să aibă prima ieșire publică, după o noapte petrecută la spital luna trecută. În cele din urmă, cu părere de rău, Regina nu a putut fi prezentă la Ceremonia de Comemorare de la Cenotaf din Londra desfășurată astăzi. Tot mai mulți se îngrijorează de starea de sănătate a suveranei. Despre cum se simte  Majestatea Sa, a răspuns chiar fiul ei, Prințul Charles. 

O declarație emisă de Palatul Buckingham spune: „Regina, după ce a suferit o entorsă la spate, a hotărât, cu mare regret, că nu va putea participa în această dimineață la ceremonia de comemorare de la Cenotaf din Londra. Majestatea Sa este dezamăgită că este nevoită să lipsească.”

„Ca și în anii precedenți, prințul de Wales va depune o coroană de flori în numele Majestății Sale. Alteța Sa Regală, împreună cu Ducesa de Cornwall, Ducele și Ducesa de Cambridge, Contele și Contesa de Wessex, Prințesa Regală și Viceamiralul Sir Tim Laurence, Ducele și Ducesa de Gloucester, Ducele de Kent și Prințesa Alexandra vor fi prezenți astăzi la Cenotaf, așa cum era planificat.”, se mai arată în declarație.

Așa cum este comunicat în declarația emisă de Palatul Buckingham, mai mulți membri ai familiei regale britanice au fost prezenți la ceremonia de comemorare de la Centotaf. Îți lăsăm câteva imagini mai jos.

Lipsa Reginei de la ceremonie a îngrijorat publicul, iar unul din bărbații aflați în mulțime a îndrăznit să-l întrebe pe Prințul de Wales despre care este, de fapt, stare de sănătate a Reginei Elisabeta. „Ea este bine” – a răspuns Prințul. Momentul poate fi urmărit în video de mai jos.

Se înțelege că este o entorsă recentă și că au existat îngrijorări cu privire la impactul călătoriei cu mașina asupra recuperării ei. Se spune că Regina este profund dezamăgită de absența ei și va rămâne la Castelul Windsor.

Aceasta ar fi fost prima apariție publică a Mejestății Sale de la spitalizarea ei, de luna trecută. Menționăm că Regina Elisabeta a ratat doar 6 ceremonii de comemorare de la Cenotaf pe parcursul aflării la tron.

Sursa: Hellomagazine.com