Secretele sănătății Reginei Elisabeta a II-a. Suverana, în vârstă de 95 de ani, consideră că anume somnul este principalul factor pentru a ne menține în formă.

Iată ce secrete îi permit reginei să-şi ţină somnul sub control:

Un pahar de vin spumant înainte de culcare

Cu siguranță nu te așteptai la asta de la Elisabeta a II-a. Medicii și consultanții reginei îi sfătuiesc acest lucru și se pare că o ajută să se relaxeze înainte de culcare și să adoarmă rapid.

Dormi cu soțul/soția în dormitoare separate

Se pare că castelele regale au întotdeauna dormitoare separate pentru soți. Înainte de moarte prințul Philip și Elisabeta a II-a nu au dormit în aceeași cameră mult timp. Ei spun că în acest fel poți obține un somn liniștit. Mișcările partenerului și posibilul sforăit pot interfera cu anumite faze ale somnului tău, chiar dacă tu nu observi asta.

Respectă cu strictețe somnul

Experții spun că trebuie să te culci la aceeași oră în fiecare seară, fără a face excepții. Regina adoarme strict la ora 23:00, pentru a avea 8-9 ore de somn. Astfel, Elisabeta a II-a doarme suficient și se simte veselă pe tot parcursul zilei.

Dieta echilibrată

Spre seară, dieta reginei este diferită de prima jumătate a zilei. Bucătarii regali pregătesc mese bogate în proteine ​​pentru Majestatea Sa, cum ar fi pește și legume coapte. La micul dejun, Elisabeta a II-a preferă fructele, care, potrivit ei, o ajută să rămână energică și veselă toată ziua.

Exersează stresul

Elisabeta a II-a alege mersul pe jos ca sport. La vârsta ei, acest lucru este grozav pentru a-și menține corpul în formă și pentru a se simți bine.

Sperăm că sfaturile îți vor fi de folos!

Sursa: peopletalk.ru