Membrii familiei regale au reguli și protocoale pe care trebuie să le respecte în mod constant, iar personalul lor nu este o excepție. Actuala dădacă a prințului George, a prințului Louis și a prințesei Charlotte a studiat la o școală renumită  pentru pregătirea dădacelor (Norland College), unde a trebuit să învețe abilitățile necesare pentru a putea avea grijă de copiii familiei regale și să respecte reguli stricte.

Rutina lor de înfrumusețare trebuie să fie minimă

Foto: Reader`s Digest

Dădaca prinților și prințeselor mici nu ar trebui să fie în centrul atenției, nu ar trebui să poarte un machiaj complet și extravagant. Potrivit școlii pentru dădace, părul trebuie purtat ridicat. Pantofii ar trebui să fie într-un anumit fel: închiși, fără toc și cu șireturi.

Școala le pune la dispoziție uniforma pe care ar trebui să o poarte

Foto: People

Uniforma dădacei: rochie bej, pălăria, pantofii, mănușile albe.Aceasta nu e obligată însă să o poarte în fiecare zi.

Ele pot purta bijuterii, dar acestea trebuie să fie discrete

Bijuteriile dădacelor trebuie să fie mici și simple. Imaginează-ți că porți cercei  mari și copilul de care ai grijă  trage de ei, probabil că te-ar durea.

Trebuie să aibă permis de conducere

Foto: PopSugar

Familia regală este mereu în atenția publicului, uneori au nevoie de puțină intimitate. Bona trebuie să învețe să conducă și să efectueze manevrele necesare pentru a nu fi în vizorul fotografilor.

Poate apăra copiii

Actuala dădacă regală, Maria Teresa Turrion Borrallo, a fost antrenată în arte marțiale în timpul școlii. Așa că, la nevoie, ea îi poate proteja pe copiii regali de orice rău.

Înotul este o abilitate de bază pe care acestea trebuie să o aibă

A fi capabil să înoți ca un salvamar profesionist este o abilitate foarte utilă pentru orice excursie la plajă cu familia. Așa că aceste bone sunt foarte bine pregătite  să înoate bine și să acorde primul ajutor.

Trebuie să știe să gătească și să coase

Poate că, dacă vor lucra pentru familia regală, nu vor mai fi nevoite să gătească sau să coasă ele însele. Poate că familia regală are o persoană anume care îndeplinește aceste sarcini. Dar dacă bona ajunge într-o familie care nu are aceste luxuri, s-ar putea să fie nevoită să gătească și să coasă singură.

Foto: Town & Country Magazine

Sursa: BrightSide