Ieri, 2 mai, Prințesa Charlotte și-a sărbătorit ziua de naștere, unica fiică a ducilor de Cambridge a împlinit 6 ani. În cinstea acestui eveniment, conform tradiției, în mediul online a apărut o nouă imagine tip portret cu celebrata zilei. Cum arată acum Prințesa Charlotte vezi în cele ce urmează.

În fotografie, Charlotte apare cu părul bălai lăsat desprins pe pate și cu un zâmbet luminos pe față. Fetița a pozat într-o rochie elegantă cu imprimeu floral din linia brandului britanic Rachel Riley. Prețul rochiei constituie 59 de lire sterline.

Și mai curioasă este proveniența acestei imagini. Află că, în spatele aparatului de fotografiat se afla chiar Kate Middleton! Nu este un secret că Ducesa de Cambridge este pasionată de fotografie, iar unele fotografii cu familia regală sunt făcute chiar de Kate. Imaginea cu Charlotte nu este o excepție.

Amintim că, la 23 aprilie, o asemenea fotografie a fost publicată și în cinstea zilei de naștere a Prințului Louis. Acesta a fost surprins de către Kate, în prima lui zi de grădiniță, în timp ce se plimba cu bicicleta.

Vezi și: Prințul Louis împlinește astăzi 3 ani. Fotografie rară făcută chiar de mama sa, Kate Middleton

Sursa: Spletnik.ru