Prințul William, în vârstă de 37 ani, a întâmpinat probleme grave de sănătate. Brusc a început să-i scadă vederea, iar în ajutor îi vin cei mai buni medici din Marea Britanie. 

Insiderii aduc vești triste de la palatul regal. Potrivit acestora, Kate Middleton se ține din toată puterea pentru a nu intra în panică. Este vorba despre Prințul William și starea sa de sănătate. Bărbatul, spun ei, își pierde vederea într-un tempou foarte rapid …

„Palatul încearcă cu disperare să păstreze secretul că William luptă pentru sănătatea sa. Cu toate acestea, el însuși a spus adevărul. Prințul a recunoscut public că vederea lui se deteriorează, iar apoi a făcut totul într-o glumă. Cu toate acestea, membrii familiei regale spun că lui William îi este frică să nu orbească”, a menționat un anonim.

William a suferit de o vedere slabă încă din copilărie, aceasta nu a fost o noutate. Este interesant faptul că, în public, persoana monarhică nu poartă ochelari și lentile, deși medicii i-au recomandat cu încredere să facă acest lucru.

Motivul pentru care William refuză ochelarii și lentilele este foarte surprinzător. În documentarul BBC despre sănătate mintală, Prințul a recunoscut că vederea slabă îl ajută să facă față fricii de a vorbi în public. Oamenii se contopesc, pentru monarh, într-o pată mare și nu se teme să vorbească.

Acum, când vederea lui William se deteriorează într-un ritm catastrofal, Prințul este foarte îngrijorat de viitor. „Când copiii săi vor crește, William vrea să participe la toate activitățile lor – fotbal, polo, hipism și multe altele. Acum, toate acestea sunt în discuție”, a spus autorul anonim.

Sursă: woman.ru