Ce i-a promis Prințul William lui Kate Middleton după ce a aflat că Prințesa de Wales suferă de cancer. Vestea că Prințesa de Wales este bolnavă de cancer a șocat o lume întreagă, mai ales că cu puțin timp înainte socrul ei, Regele Charles al III-lea, a dezvăluit că se confruntă cu aceeași boală. Iată ce i-a promis Prințul William soției sale!

În aceste momente grele pentru Familia Regală Britanică, în timp ce atât Kate Middleton, cât și regele Charles fac chimioterapie, partenerii lor de viață, Prințul William și Camilla, îi suplinesc pe aceștia în ceea ce privește îndatoririle publice. Prințul William a vizitat recent o organizație de caritate din Surrey, unde a mărturisit ce promisiune i-a făcut soției sale după ce a primit cruntul diagnostic de cancer, notează publicația Mirror.

Prințul de Wales a ajutat personalul organizației la pregătirea preparatelor în bucătărie și la încărcarea alimentelor pentru beneficiari. O voluntară în vârstă de 71 de ani, pe nume s-a numărat Rachel Candappa, i-a oferit, cu această ocazie, Prințului William două ilustrate cu urări de însănătoșire pentru Kate și pentru Regele Charles. Vizibil emoționat, William i-a spus femeii: ‘Mulțumesc, ești foarte amabilă!’. Apoi, femeia l-a rugat să aibă grijă de soția lui. ‘O voi face’, i-a răspuns William.

Aceasta este, de altfel, și promisiunea pe care Prințul William i-a făcut-o lui Kate Middleton de îndată ce medicii au anunțat-o că suferă de cancer, mai menționează sursa citată.

 

 

Distribuie articolul: