Regina Elisabeta a II-a și-a lansat propria linie de produse de curățare. 

Mai exact, aceasta a lansat o linie de detergenți de spălat vase sub marca regală „Sandringham Royal Estate”, numită după moșia ei Sandringham. Produsul de curățat este disponibil până acum doar într-o sticlă de 500 ml, iar pe etichetă scrie:

„Inspirați de pasiunea noastră comună pentru mediu, am creat detergentul nostru de spălat vase la doar 10 mile de proprietate, folosind cele mai bune ingrediente”. 

O jumătate de litru de detergent „regal” va costa 14,99 lire sterline (2.100 de ruble la cursul de schimb actual).

Nu întâmplător alegerea reginei în vârstă de 95 de ani a căzut pe acest remediu. Potrivit biografului ei Harry Mount și majordomului Paul Burrell – Reginei Elisabeta îi place să spele vase! Burrell își amintește că de fiecare dată când vizitează Balmoral Manor, regina eliberează întotdeauna personalul de la bucătărie și spălarea vaselor este pe răspunderea ei. 

Lichidul de spălat vase nu este primul proiect de afaceri regal. În urmă cu o lună, Elizabeta a lansat producția de parfumuri pentru câini. Tot sub marca „Sandringham Royal Estate”. 

Parfumul a fost numit „Happy Dog Cologne”. Parfumul este conceput pentru ca animalul să scape de orice miros nedorit și este făcut din cele mai simple ingrediente: hamamelis și uleiuri esențiale.

Sursa: bazaar.ru 

Distribuie articolul: