Timp de zeci de ani, fanii serialului Sex and the City își exprimau opinia cu privire la cine ar fi fost un soț mai bun pentru Carrie: Aidan sau Mr. Big. Candace Bushnell, autoarea cărții, care a stă la baza serialului, și-a spus părerea în mod oficial.

Candace Bushnell spune că fanii serialului Sex and the City au înțeles greșit discuția Big vs. Aidan. Când vine vorba despre care dintre partenerii lui Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) a fost cea mai bună opțiune pentru ea, dezbaterea dintre fani între Mr. Big (Chris Noth) și Aidan (John Corbett) a fost destul de aprigă.

După zeci de ani de discuții aprinse, Candace, ale cărei cronici de ziar din anii ’90 au fost compilate într-o serie antologică numită Sex and the City, pe care se bazează serialul, a răspuns în sfârșit la întrebarea fanilor, potrivit site-ului de divertisment Entertainment News.

„Când oamenii mă întreabă dacă sunt echipa Big sau echipa Aidan”, a scris ea pe Twitter pe 4 ianuarie, „îmi proclam cu voce tare dragostea pentru Harry Goldenblatt”.

Harry, interpretat de Evan Handler, s-a căsătorit cu Charlotte (Kristin Davis), prietena lui Carrie, în sezonul șase, după ce a fost avocatul ei de divorț în timpul destrămării primei căsătorii cu Trey (Kyle MacLachlan). Harry a cucerit fanii, fiind un soț grijuliu, amuzant și foarte iubitor.

„Evreii chelioși din America îți mulțumesc”, a scris o persoană pe Twitter, în timp ce o altă fană a răspuns cu entuziasm: „DA! Echipa Harry până la capăt!”.

Mr. Big reprezintă bărbatul inaccesibil, cel la care renunți atunci când te maturizezi și îți dorești o relație sănătoasă. Harry, însă, e bărbatul cu care ai putea avea o căsnicie fericită, fără jocuri de putere și lacrimi. Din acest motiv, Harry a devenit idealul masculin pentru fani.

Cu toate acestea, există totuși câteva vești potențial bune pentru fanii lui Aidan. În august, s-a dezvăluit că John Corbett va apărea în sezonul doi din serialul And Just Like That.  Harry și Charlotte, între timp, rămân căsătoriți fericiți și au doi copii.

Distribuie articolul: