Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker și Kristin Davis, reacționează la câteva zile de la acuzațiile de agresiune sexuală aduse de două femei împotriva partenerului lor de proiecte, Chris Noth. 

Noth a fost acuzat de două femei că le-ar fi violat, incidentele petrecându-se la aproximativ zece ani distanță. Cele două femei au făcut declarații pentru publicația Hollywood Reporter, care a publicat un material amplu, în care au fost descrise și incidentele care îl au în centru pe Noth.

„Suntem foarte întristate de acuzațiile împotriva lui Chris Noth. Le susținem pe femeile care au ieșit în față și și-au împărtășit experiențele dureroase. Știm că acesta este un lucru extrem de greu de făcut și le aplaudăm pentru asta”, au spus actrițele într-o declarație comună.

 

Actorul neagă acuzațiile de viol, dar cu toate acestea totul îl costă foarte scump.

Incidentele ieșite în ultima săptămână la iveală au condus la încheierea contractului între actor și agenția care îl reprezintă, A3 Artists. Mai mult, acesta a fost exclus din distribuția serialului CBS The Equalizer, iar contractul prin care un producător de băuturi ar fi urmat să achiziționeze brandul de tequila al actorului a fost anulat. De asemenea, reclama la echipamentele sportive Peloton, lansată după difuzarea primelor episoade din „And Just Like That”, care este o referință directă la acțiunea din serial și îl are în rol principal pe Noth, a fost retrasă.

Distribuie articolul: