De când s-au început filmările pentru continuarea serialului „Sex and the City” toate privirile îndrăgostiților de modă sunt pe Carrie Bradshaw, care a devenit un fenomen în lumea fashion-ului. Actrița care o interpretează este fotografiată de fani și jurnaliști și toate look-urile ajung pe o pagină de Instagram (justlikethatcloset)  și desigur că acest lucru de bucură, dar parcă nu am dori să vedem totul de acum, iar la apariția serialului să nu mai fim surprinși. 

Stiliștii și fashioniștii deja își dau cu părerea despre look-urile personajului iconic. Unii au doar laude, iar alții critică și spun că ținutele ar fi extravagante pentru o femeie de 50 de ani.

Înainte să te lăsăm să îți bucurii ochii cu ținute spectaculoase trebuie să îți spunem că personajul interpretat de Sarah Jessica-Parker nu reprezintă, neapărat, un exemplu de corectitudine când vorbim de regulile de stil. Carrie este o femeie îndrăgostită de haine și mai ales de cele create de designeri renumiți. În film personajul își creează singur look-urile, cochetând între elegant și sexy.

Odată cu apariția serialului criticii de modă vor da verdictul, dar până atunci să ne bucurăm de combinații și culori deosebite.

Foto: Vogue.com